24. jul, 2014

Wie is de Watte?

Het is zover, de rechter heeft geoordeeld het mag niet meer.

Het spelletje Wie is de Mol mag voortaan niet meer zomaar worden gespeeld, tenminste niet meer door bedrijven die daar geld aan verdienen. De rechter heeft vandaag John de Mol in het gelijk gesteld.

John Wie is de ##&&%%* Mol heeft al aangekondigd, dat een ieder die zich er niet aan houd, zware sancties voor zijn kiezen krijgt.

Dat is tenminste stoere taal voor een Mol.

De Mol laat niet met zich sollen, als hij een spelletje bedenkt of heeft gekocht, moet een ieder er vanaf blijven. Stiekem hoopt hij van niet want een overtreding levert toch geld op!

John de Mol gaat de boeken in als de man die ieder lullig idee tot grote successen heeft gebracht. Hij weet als geen ander de kijkers aan zich te binden en daarmee ook de adverteerders.

 

Als je een product hebt om te verkopen, maak dan reclame om een van de Mol zijn programma’s heen, en je boodschap wordt dan door genoeg koopvee gezien. Succes gegarandeerd!

Op zich is het wel jammer, dat Wie is de Mol nu door de rechtspraak zo wordt beschermd. Het format mag niet meer worden gebruikt door bureautjes die leuke dagjes uit organiseren voor bedrijven.

Dat is nu over, meneertje nooitgenoeg gunt een ander niets, dus niemand mag het spelletje spelen behalve hij!

Ik vraag mij wel eens af hoe het komt dat mensen, zoals John de Mol zo zijn geworden? Hoe komt het nou zover dat je als je zelf loadend bent, je een ander niets meer gunt?

Ik heb daar geen antwoord op, maar het zal de aard van het beestje wel zijn.

 

Aan de andere kant, wie wil er nou Wie is de Mol spelen? Ik heb wel eens gekeken maar het kon mij niet boeien.

Een groep mensen die geld kunnen verdienen door opdrachten te doen, waarvan er 1 persoon is de boel saboteerd?

Ja dan heb je het wel over spektakel, de spanning hangt in de lucht!

En toch kijken er hele volksstammen naar, kennelijk zijn er heel wat mensen die een IQ hebben tussen de 50-85?

Kom op zeg iedereen die een beetje nadenkt kijkt hier toch niet naar?

Het verontrustend hoeveel mensen dit aangaat, en ik denk dat er zo stiekumweg heel wat mensen zijn, nee laat ik maar stoppen…..!

John de Mol kan trots zijn, Wie is de Mol is helemaal van hem en van niemand anders. Tenslotte kan er maar 1 de Mol zijn…….en dat is hij!

 

Wie is de Mol is ondergedoken, voortaan heet het spel Wie is de Joker!

 

Eppo