4. aug, 2014

Festivies!

Festivals wie houdt er nou niet van? Lekker naar je favoriete muziek luisteren, alles in een super relaxte sfeer. Meestal gehouden in de zomer.

Genieten dus, behalve tot het het moment dat……..je naar het toilet moet.

Toilet bezoek op een festival terrein, nou daar heb je veel lef voor nodig!

Waarom? Nou…. omdat de toiletten op een festival meestal verre van schoon zijn, De toiletten op een festival terrein, zijn meestal verstopt in hele kleine kunststof mini gebouwtjes! Als je daar instapt zie je meestal een soort van ingebouwd plastic vat, met daarin als je geluk hebt een schone blauwe vloeistof die de Hygiëne moet waarborgen.

Tenminste als je de eerste bent die dag!

 

Meestal heb je al een paar honderd mensen voor je gehad, hierdoor zie als je in het toilet kijkt, meestal de aanblik van stront heel veel stront. De stank is ondraaglijk, je probeert je adem in te houden. Hetgeen je meestal niet lukt, maar omdat je buiten adem bent, neem je een enorme ademteug, waardoor je de menselijke uitwerpselen als het ware in je mond proeft. Getverr, omdat je niet op de bril wil gaan zitten waar al vele honderden pokdalige billen op hebben gezeten, leg je een wc papiertje op de bril voordat je gaat zitten.

Kansloos, het is vaak warm tijdens festivals, dus ben je iets bezweet!

Als je jezelf dan iets opricht blijft het papiertje aan je zitvlak hangen, en als je weer gaat zitten is het papiertje allang in de pot gevallen.

 

Met als gevolg toch een volledige touchdown van je zitvlees op de groezelige toilet rand. En omdat het altijd druk is op een festival, staan tot overmaat van ramp mensen op je deur te bonken, en te roepen dat je op moet schieten. Geïrriteerd als je bent maak je een bijdehante opmerking, hetgeen dan weer een reactie uitlokt van de tegenpartij.

Dan ben je toch wel kwetsbaar in zo’n hokje, dat blijkt vooral uit het feit,

dat de tegenpartij het hokje, waar jij nog steeds de broek op de knieen hebt, opeens op zijn kant wordt gelegd, en daarna in één dezelfde beweging weer rechtop wordt gezet.

Gevolg is dat een zweem van fecaliën, in een naar mint ruikende blauwe vloeistof, door de openingen van je sandalen je blote voeten bereikt.

 

Toiletten op festivals? Alleen als je de allereerste bezoeker bent!

 

Eppo