7. aug, 2014

Poppen geslacht!

De poppenmakers van Toys R Us hebben het weer voor elkaar.

Ze hebben de Amerikanen volledig op de kast gejaagd, ze gaan helemaal door het lint. Waarom? Om een pop een levensechte Baby Pop, en omdat hij levensecht is heeft hij ook een Piemeltje!

En met een Piemeltje moet je in de USA niet aankomen, en zeker niet met speelgoed waaraan menselijke elementen aan zitten. Toy’s with Dicks are not done in de USA!

Amerikanen blinken in een ding echt uit in de wereld, en dat is in preutsheid. Amerikanen houden best van poppen zolang deze maar sexloos zijn. Kijk naar Barby en Ken, deze poppen hebben ook geen geslachtsdelen. Daar houd de Yank van, wel weten dat mensen nou eenmaal een Piemel hebben, maar vervolgens het bestaan ervan ontkennen. Daar is Amerika groot mee geworden.

 

En waar hebben we het nou helemaal over?

Een baby pop met een Piemeltje van het formaat pink!

Is dat nou zo schokkend? Ik kan mij herinneren dat de Baby jongetjes die ik heb gezien in mijn leven allemaal zo’n ding hadden.

Waarom een levensechte Baby pop dan niet?

Allemaal valse schaamte, Amerikanen gaan ook vast met hun kleren de sauna in. Stel je voor dat iemand je Tinky Winky ziet?

Ze maken zich niet druk over de slechte sociale voorzieningen in hun eigen land, maar als iemand een Baby Pop met een uitstulpsel op de markt zet, nou dan is het land te klein!

 

Gelukkig is er een Amerikaanse opvoedkundige die stelt, dat iedereen die zich opwind over het zien van, een dergelijke pop door een kind, zelf aan sex denkt. En zo is het ook, normale weldenkende mensen maken zich hier helemaal niet druk over.

Ik vraag mij echt wel eens af, als Amerikanen naar het strand gaan, moeten hun kinderen van die kleine boerkaatjes aan?

Of mogen ze gewoon in hun Adam of Eva kostuum lekker door het zand banjeren? Ik heb werkelijk geen idee, maar dat ze preuts zijn staat als een paal boven water……leuke woordspeling?

 

In het Witte Huis, zorgt de Piemel van een pop, voor een rel in de notedop!

 

Eppo