12. aug, 2014

Slingerweg!

Ja hoor het is weer zover, het was even wachten, maar er is weer een gerechtelijke uitspraak die stof doet opwaaien.

Gelukkig maar, anders zouden we nog gaan denken dat rechters volslagen normale mensen zijn, die net als wij een normaal leven leiden.

Maar nee rechters blijken toch iedere keer weer, volslagen idioten te zijn die met de meest absurde uitspraken komen. En het vervelende is dat het dan ook gelijk weer een soort van wetgeving wordt!

Voorzieningen rechter C. Pastoors heeft het geflikt, en heeft een uitspraak gedaan waardoor een ieder die met een auto per ongeluk, en geheel nuchter een slingerende beweging maakt, opnieuw rijexamen kan laten doen. Het burgers uitpersende, pestende en mensenhatende instituut CBR wrijft zich al in de handen, met al dat aankomende extra examengeld in het vooruitzicht.

 

Deze rioolratten van Neerlands rijbewijzen krijgen weer een stok om mee te slaan. Deze uitspraak, waarin wordt gesteld dat waardoor, en hoe iemand slingert niets meer uitmaakt. Maakt het voor de politie mogelijk om iedereen die even teveel aan zijn stuur trekt, opnieuw examen te laten doen. Ik verdenk het CBR er echt wel van, om agenten tegen een percentage, examen kandidaten aan te laten brengen. Zij gaan heus wel kijken hoe ze ons kunnen pakken! Wij zijn als burger kansloos tegen deze agressor! Stel je rijd op een mooie dag op een provinciale weg en er zit je een scheet dwars. Je moet daar toch vanaf? En als je dan even op 1 bil gaat zitten om de ontluchter zijn werk te laten doen, en je dan per ongeluk een piepklein slingertje maakt over de weg. Zo’n klein stuurfoutje zonder enig gevolg voor de verkeersveiligheid!

 

Dan kan iedere agent die het ziet je gewoon opnieuw rijexamen laten doen! Hoe gek moet het nog worden in dit land?

Ik ben een voorstander om echte verkeershufters aan te pakken, en ze nooit meer een auto te laten besturen. Maar kom op! Iemand die per ongeluk een beetje scheefgaat zo afstraffen?

Maar helaas het kwaad is al geschied, voortaan dan maar alle politie mensen te vriend houden, want voor je het weet zit je weer in een lesauto! Soms denk ik wel eens, Nederland is aan gekken over geleverd, en het enge is, iedere keer gebeurt er weer iets dat dit bevestigd!

 

Laten we hopen dat Mr. C. Pastoors een goede spijsvertering heeft?

 

Eppo

 

Opmerkingen

13.08.2014 22:23

Eppo

Alle woorden die met schee beginnen zijn verdacht!

12.08.2014 22:26

Mans Mesken

Het probleem zit in het woord Scheef (of is het Scheet?). Scheef wonen en scheef rijden wordt nual bestraft, welke scheef optie zal de volgende bestraffing zijn