18. aug, 2014

Neerlands Hoop!

In Nederland hebben wij een soort van subcultuur in onze showbizz.

Hierin opereren B Artiesten, die een beetje aan de schaduw kant van de Vaderlandse Showbizz hun brood verdienen.

Een van de bekendste B Artiesten is toch wel Dries Roelvink! De goede man probeert bij tijd en wijle op iedere mogelijke manier, in het nieuws te komen. Hoe maakt niet uit, of je ziet hem in een kanariegele zwembroek op het strand, of op een andere manier zichzelf belachelijk maken.

Vader Dries kan trots zijn, hij heeft zijn opvolger gevonden.

Zijn zoon Dave, Dries kan echt trots zijn. Nog niet eens bekomen van de aanklacht i.v.m. diefstal uit een dure villa, of het volgende dient zich alweer aan.

 

Er is een video opgedoken waarbij je Dave, gezeten in een hoek van een buitenzwembad kan zien. Samen met een leuk meisje, dat op zijn fluitje  blaast. Helaas geen fluittonen te horen, maar wel een regel uit een van de liedjes van Pa “kom kom kom enz enz…….”!

Het doet zo te zien geen pijn, want ontdanks de grimas op het gezicht van Dave, is te zien dat het fluitconcert hem prima bevalt.

Gelukkig wordt het filmpje veel gedeeld op Facebook, en zo sta je toch weer even in the picture. Mission accomplished, vader Dries kan trots zijn, en pikt zijn graantje bekendheid mee, door nog even te zeggen “Dave schaamt zich een beetje”. Maar waarvoor? Het is best een leuk meisje?

 

Natuurlijk moet hij zich schamen, wie gaat er nou zonder zwembroek in een zwembad zitten? Wie laat er op zijn fluitje blazen zonder dat er muziek uitkomt? In Dave Roelvink zit sowieso geen muziek, dat blijkt nu wel weer. Een ding is zeker, hij hoeft zijn flappie niet meer te wassen, die is nu wel lekker schoon geworden.

En… hij is een stuk bekender geworden, net als pa die stiekum best trots is op zijn inventieve zoon.

Het is vader Dries nog niet gelukt, om zich ten overstaan van heel Nederland, zich van onderen te laten aflebberen.

Natuurlijk is Dries trots! Wie zou dat niet zijn?

 

Het vreemde is, Dave neemt afstand van het filmpje, gek?

Het was best een goed filmpje, mooi scherp beeld?

 

Eppo