20. aug, 2014

Graai Cultuur!

Net nu we dachten dat telefonie en het gebruik van mobieltjes goedkoper zou worden, hebben onze providers weer iets nieuws bedacht om ons een poot uit te rukken.

Voorheen deden ze dit met torenhoge bel en sms tarieven, maar sinds dit stukken goedkoper is geworden. Dient er zich al weer een nieuwe melkkoe aan. Dit keer gaat het om internetgebruik, door de consument bundels aan te bieden voor het gebruik van mobiel internet. Wordt het voor de providers mogelijk om een ieder die zijn bundel overschrijdt genadeloos geld uit de zak te kloppen.

We dachten dit net te hebben gehad, maar nee het boeventuig heeft dit bedacht dat, en net nu we aan gratis en goedkoop bellen gewend zijn.

 

Omdat mensen moeite hebben met het feit dat ze niet alles, direct en altijd kunnen krijgen, hebben ze mobiel internet bedacht.

Mensen willen eeuwig en altijd internet tot hun beschikking hebben, niet online betekent geen Facebook geen Whats App en geen You Tube.

Dat kan echt niet vind men vandaag de dag, dit moet 24 uur, 7 dagen in de week aanstaan. Je wilt toch immers niets missen?

Zo gaat dat tegenwoordig, en de slimme koppen van de providers haken daar op in. Als mensen in de problemen komen wat maakt dat nou uit?

Ze deden het toch zelf? Er zijn beroepsgroepen die door veel minder onverschilligheid keihard worden aangepakt maar ach…...!

 

Het zijn boeven, onze providers, en maar op 1 ding uit geld, veel geld.

Op slinkse wijze spelen zij keihard op onze hebzucht in, en eenmaal in hun klauwen laten ze je niet meer los.

Als vampieren zuigen ze je leeg, net als je denkt dat je lekker wat MB’s te besteden hebt, zijn ze alweer op?

Controleren of je ze echt hebt gebruikt kun je niet als consument.

Ik stel mij zo voor dat het internet gebruik wordt gemanipuleerd.

Ze kijken welke beller nog niet zoveel gebruikt heeft, en een druk op de knop, en weg zijn je MB’s. Net zo makkelijk, je kunt het toch niet controleren!

We zijn weer aan de heidenen overgeleverd, wanneer worden we nu eindelijk eens wakker?

 

Internet voor wie? Alleen via Wifi!

 

Eppo