22. aug, 2014

Life Sucks!

Gelukkig het is weer gelukt, de EU is het wederom weer gelukt zichzelf voor schut te zetten.

Dit keer zijn de stofzuigers aan de beurt, de EU vind dat ze te hard zuigen. Toen ik dit bericht las dacht ik nog, waar staat de verborgen camera? Welke grapjas heeft dit geschreven?

Maar het blijkt echt waar te zijn, per 1 september worden de richtlijnen aangescherpt, en worden er alleen nog maar stofzuigers verkocht die niet zo hard meer zuigen. Waarom? Gewoon omdat het moet van de EU!

Het heeft te maken met stroomverbruik, stofzuigers die minder zuigen gebruiken minder stroom.

Hebben die Bobo’s van EU dan niet niet door, dat je met een slechte stofzuiger veel langer moet zuigen, en omdat je langer bezig bent gebruik je juist meer stroom! Dat hebben die Office Monkeys nog niet bedacht!

 

Persoonlijk denk ik dat er andere motieven een rol spelen in dit besluit.

Hoofd stofzuigers van de EU heeft nogal een bizarre afwijking hij is namelijk stofzuiger O Fiel! Dat zijn mensen die er een verhouding op na houden met een stofzuiger. De een valt op een Bosch, de ander op Nilfisk, en weer anderen hebben iets met een Dyson. Ze hebben in ieder geval gemeen, dat een verhouding met een stofzuiger nogal een pijnlijke ervaring kan zijn. Om dat nu een beetje in te dammen, is het handig dat ze wat minder krachtig zuigen. U kunt zich voorstellen dat als je niet uitkijkt, en je niet snel genoeg bij de uitknop kan komen, het helemaal mis kan gaan.

De Eerste Hulp afdeling in het ziekenhuis weet daar alles van.

 

Er worden daar regelmatig mensen binnengebracht die een groot laken over zich heen hebben! Je ziet dat er een groot ding onder het laken zit, maar je weet niet wat. Maarrreh we dwalen af.

Stofzuiger O Fielen houden echt van hun machines, en hun liefde voor het apparaat gaat heel ver. En om er voor te zorgen dat wij hun liefde niet in de weg zitten, zijn deze maatregelen echt nodig.

Voortaan kunt u de zuigkracht van een stofzuiger het beste vergelijken, met de zuigkracht van een volwassen man, die limonade door een rietje drinkt! Gewoon rustig met pulserende teugjes drinkt hij het glas leeg.

U kunt zich wel voorstellen dat dit heel plezierig kan zijn als je van een Dyson houd? Of als je lieftallig wordt bemind door een Electrolux?

 

Ik vind het niet zo erg, ik gun een ander ook wat, tenslotten vervelend als je wakker wordt met het laken in je……..!

 

Eppo

 

 

 

Opmerkingen

23.08.2014 12:41

stanO

Tja.. de macht van lobbyisten

25.08.2014 21:24

Eppo

Lobbyisten Sucks too!