26. aug, 2014

Talking Heads!

Het gebeurt mij ook iedere keer weer, ik trap er steeds weer in, als ik op het internet surf. Er zijn van die sites die als je er op klikt, er gelijk iemand begint te praten.

Meestal met zo’n gladde glijstem die je dan verteld, dat iedereen het helemaal verkeerd doet in het leven, en hoe je veel geld in een hele korte tijd kan verdienen.

Dit soort sites zit meestal goed verstopt, tussen allerlei reclame banners en sites, je klikt ergens op en gelijk gaan er 46 pagina’s tegelijk open.

Je denkt wat een troep en opeens daar is hij dan, “de stem”!

Je klikt je wezenloos om al de spam weg te krijgen, en die gladjakker lult maar door en is maar op een ding uit, dat je interresse toont in hetgeen hij aanbied. De aanbieding is eigenlijk nooit iets tastbaars.

Er wordt gezegd “doe net als ik en verdien bakken met geld”, of “ook jij kunt dit zonder computerervaring”.

 

Ik heb er wel eens op geklikt, en meestal krijg je dan een video te zien,

waarin wordt uitgelegd hoe je rijk wordt.

Waarschijnlijk ligt dit aan mij, maar ik snap er echt de ballen niet van.

De boodschap is vaag maar klinkt vaak logisch. Maar er is geen echte oplossing voorhanden, maar een vage boodschap die je dingen wil laten doen, die een normaal mens nooit zou doen.

Ook daar snap ik meestal helemaal niets van, ik sta er waarschijnlijk dan ook niet voor open.

Als die Internet sites zomaar tegen je beginnen te praten? Daar heb ik echt een broertje dood aan. Het is net een virus! En als het ouwehoeren begint, en je klikt hem weg lult hij gewoon door! Vreselijk je wilt die vage boodschap niet horen maar hij dwingt je gewoon. Hij gaat op je mediaspeler gewoon verder. Je zoekt je wezenloos naar een manier dat hij stopt met zijn reliek, maar dat lukt niet het gaat maar door. Gek wordt je ervan!

 

Het is gewoon belachelijk, maar ze kleven aan je muis als een enge ziekte. Je komt er niet vanaf. En iedere keer gebeurt het mij weer.

Het komt misschien door de reclame boodschap, waarin staat “wilt u ook snel rijk worden?” Tja dat wil toch iedereen, dus trap ik er steeds weer in!

Maar als ik die glijerige stem van die gladjakker hoor, dan weet ik weer!

 

Allemaal Bullshit!

 

Eppo