28. aug, 2014

Vlaaien en wiet!

Heeft u het gelezen? In het plaatsje Reuver, in het prachtige Limburg is een Wietplantage ontdekt. Op zich niet zo raar, dit gebeurt wel vaker in Nederland. Maar deze plantage is toch anders, hij was namelijk in het bos tussen de bomen geplant. Wat een idee? Briljant hoe kom je erop.

Tussen de bomen zoekt niemand naar Wietplanten. Ze waren vanaf de weg dan ook niet te zien. Inmiddels is alles toch ontdekt en heeft de politie alles weg laten ruimen.

Ik snap nu dan ook wel waarom hier Wietplanten staan!

De overheid maakt veel kosten aan het onderhouden van bospercelen, dit kost miljoenen per jaar. Om dit een beetje rendabel te krijgen, planten ze tegenwoordig Cannabis tussen de bomen. Onze overheid heeft ondekt dat dit een goudmijn is. Natuurlijk is het illegaal, maar dat maakt het juist zo interressant.

 

Dit stuwt de prijzen naar ongekende hoogten!

En als je wordt ondekt, nou dan schakel je met veel bombarie de politie in, en doet alsof dit het werk van criminelen is. Geweldig idee!

En met geld wat dit opbrengt, kun je dan ook heel wat bospercelen perfect onderhouden. En waarom ook niet, onze overheid heeft altijd een chronisch geld tekort, en kan altijd wat Cash Flow gebruiken!

In het holst van de nacht gaan speciale plant eenheden, allemaal mannen en vrouwen in zwarte kleding, getooid met infrarood kijkers het bos in.

Daar zetten ze duizenden planten tussen de bomen neer.

Het voordeel van een bos is, het is zo lekker beschut en het klimaat tussen de bomen is kennelijk perfect voor een dergelijke teelt.

 

Zo komen er dus Wietplanten in het bos terecht, u dacht toch zeker niet dat dit door Criminelen is gedaan? Nee die wagen zich niet in het bos, vallen ze veel te veel op. Het is gewoon iets van de overheid zelf!

En af toe vallen ze door de mand, en dan komt er een voorlichter van de overheid vertellen hoe erg het allemaal is, en dat ze de daders al bijna hebben gepakt! Dit allemaal om de aandacht van zichzelf af te leiden.

En dit is nog maar het topje van de IJsberg!

Ik daag u uit om eens goed op te letten als u in het bos bent, dikke kans dat u ook Wietplanten ziet staan, er zijn vast en zeker plantages door heel het land.

 

Wiet, Hennep of Cannabis, als het legaal wordt, loopt Den Haag heel veel centen mis!

 

Eppo