30. sep, 2014

Droeftoeterloterij!

Ja hoor het is weer zover, we kunnen weer eens 5 miljoen Euro winnen!

Aldus de schreeuwerige reclame van de Postcode Loterij!

Bekende Nederlanders roepen dat iedere Nederlander kans maakt, houd uw brievenbus in de gaten, schreeuwen ze ons toe!

Helaas moet ik overdag werken, dus de brievenbus in de gaten houden zal helaas niet gaan. Niet dat ik dit van plan was, want ik geloof niet in dit soort gedoe! Het is de Postcode Loterij, commercieel geleute, zij geven echt niets gratis weg, zeker geen kans op 5 miljoen Euro!

En wat blijkt? Vanmiddag de grote kans op de mat gevonden, en je doet alleen mee als je een lot koopt! Verrassing? Helemaal niet!

 

Ik begrijp het wel, de salarissen van de bekende Nederlanders moeten worden terugverdient, en daarom moet er meer geld worden binnen geharkt. Of dacht u soms dat de bekende koppen het ronsel werk gratis doen? Ik doe niet mee met deze gekte, laat maar zitten die 5 miljoen placebo Euro! Toch denk je wel eens …..als ik dan toch meedoe?

Nee niet doen, de winstkans wordt niet groter, tenslotte valt de prijs op je postcode, met meer loten krijg je niet meer postcodes, winstkans stijgt echt niet. Ja als je wint, ja als…… je eventueel zou winnen krijg je meer omdat je meer loten hebt. Maar de kans dat je wint is met 1 lot hetzelfde  als met 100 loten! Trouwens met 1 lot doe je niet eens mee met die bingo zooi!

 

Daarnaast met al die postcodes? De spoeling is wel heel erg dun!

Een droeftoeterloterij dat is het, die Gerstowanowitsch of hoe hij ook mag heten, moet zich schamen, diep schamen dat hij de mensen zo misleid!

Vreselijk zulke mensen, reclame maken in een olijk postcode jasje,

en roepen let op uw brievenbus! Dat je dat kunt?

Misschien wordt het tijd dat we allemaal collectief deze loterij opzeggen, wat zouden ze schrikken. Die ene vent met die kale kop zou schreeuwen

Goeeedemiddaaag, zo weinig opgehaald? Geef die gewonnen auto maar weer terug, en die bloemen ook. Eerst mijn riante salaris uit de pot en dan de prijzen! Vreselijk gewoon!

 

Bangmakerij in Droeftoeterland…….dat is het!

 

Eppo