3. okt, 2014

Snappen ze het niet?

Het is toch werkelijk van de zotte, lees ik vandaag in het nieuws dat de nabestaanden van de overvallers, van het juweliersechtpaar uit Deurne!   nu toch nog willen dat er wordt vervolgd.

Het echtpaar had zich met succes verdedigd, tegen een paar gestoorde criminelen. Dit even ter opfrissing van het geheugen!

Mijn broek zakt af, hoe durf je dit te eisen? Het gaat om overvallers, criminelen potentiële moordenaars. Kom op nou, als de overvallers de juweliersvrouw hadden neergeschoten wat zou er dan zijn gebeurt?

Je kunt het wel raden, geen demonstraties van een bepaalde minderheid in Deurne, berichtje in de krant, en een veel te laag strafje voor de daders en thats it!

Ze snappen het echt niet, roofovervallers zijn geen slachtoffers, het is het risico van het vak, als je met een pistool zwaait kun je een kogel terug verwachten. Laten we hopen dat de rechter zijn verstand gebruikt!

 

Ook bij de belastingsdienst snappen ze het niet helemaal.

Door het woud van toeslagen voor de lagere inkomens, zien ze door de bomen het bos niet meer, en hierdoor lukt het ze maar niet om mensen te voorzien van het juiste bedrag van de toeslag.

Een klein kind weet dat als je zand in je ogen gooit, je niet goed meer kan zien. Natuurlijk gaat het dan mis, snappen ze dit dan niet?

Ook onze NS snapt het niet helemaal, als cadeau voor hun 175 jarig bestaan verhogen ze hun prijzen. Ja echt dat is geweldige klantenbinding!

Echt de manier om mensen uit hun auto te krijgen!

Ook de NS snapt het niet helemaal!

 

Zeker niet na invoering van hun droevige Chipkaartje, waarmee je op saldo kunt reizen. Jazeker het NS saldo, want als reiziger dien je eerst de NS kas voor 20 euro te spekken, alvorens ook maar 1 km te kunnen reizen. Volgens mij snap je er dan niet echt veel van!

Ben benieuwd wat er volgende week weer gaat gebeuren, ik denk dat er ook dan wel weer wat zal zijn om over te schrijven!

 

Dat snap ik wel!

 

Eppo