14. okt, 2014

Demo - gratie??

Zoals uw wellicht weet vertel ik graag over complot theoriën.

Dat is leuk want je kunt je eigen waarheid hebben, en ze komen eigenlijk nooit uit. Tot nu toe. Over de moord op Pim Fortuyn heb ik ooit geroepen dat hij door de huidige orde is omgebracht.

Hoge ambtenaren en poiltici die bang waren voor hun eigen hachje, bang om niet meer herkozen te worden. Afgeserveerd door onze Pim.

Als ik nu kijk naar de recente uitspraken van onze rechters over de moordenaar van Pim, dan rijzen de haren mij te berge.

Is hier sprake van een samenzwering? Hoe is het mogelijk?

De moordenaar een zekere Folkert van der G, was al vrij gekomen na een soort van schijn gevangenschap, onder voorwaarde dat hij enkelband toezicht krijgt en bepaalde gemeentes niet mag bezoeken.

 

En nu is alles van de baan, hij is gewoon vrij man niet te geloven?

Dit is natuurlijk allemaal van tevoren in achterkamertjes bekonkeld, zo van Volkert, als jij nou Pim vermoord krijg je minimale straf, en in de tussentijd zorgen wij wel voor je gezin! Als er na je straf beperkende voorwaarden worden gesteld, zorgen wij wel dat ze worden weggenomen.

Dit was destijds een complot theorie, maar nu wordt het gewoon werkelijkheid? Dit kan toch niet waar zijn!

Hij komt gewoon weg met moord? Het was niet alleen moord maar ook een aanslag op onze democratie! Hij heeft het volk een groot leider ontnomen! In wat voor een land leven we eigenlijk? Nederland schaart zich nu op gelijke hoogte als de gemiddelde bananenrepubliek.

 

Wij Nederlanders kijken met lede ogen toe, het is dus zo als iemand opstaat om alles anders te willen doen, moet deze persoon vrezen voor zijn leven. Iemand die zijn nek uitsteek wordt de kop afgehakt, daar kunnen de beulen van IS nog wat van leren.

Een golf van walging trekt door mijn lijf, ik wil niet horen bij dit zootje ongeregeld. Iemand die zo iets doet als van der G, hoort op zijn minst levenslang te krijgen, op water en brood!

Dit is geen recht en bevestigd wat ik al vermoedde, Pim is vermoord in opdracht het Haagse schorem, iets anders kan ik er niet van maken.

En het volk? Dat staat er weer bij en kijkt er naar!

 

Bananenrepubliek? Dat zijn wij!

 

Eppo