16. okt, 2014

1+1-2!

Het is zover, de net een klein beetje herstelde economie gaat weer inzakken, de beurzen kelderen en de AEX schiet naar het rood!

Het was eigenlijk al voorspelbaar, als je op lokaal niveau kijkt, is het bezuinigen en nog eens bezuinigen. En op Europees niveau is dit eigenlijk niet anders. Op bezuinigingen kun je niet bouwen, opbouwen kost geld dat weet een kind. Als je er voor zorgt dat mensen minder te besteden krijgen, gaan ze minder uitgeven. En dat wordt direct gevoeld door het Midden en kleinbedrijf en zo komt er geen groei.

Zo moeilijk is het allemaal niet, maar de heren in Den Haag die hebben ervoor geleerd, en weten het beter. Niet dus, ik weet niet wat ze hebben geleerd, maar als je iets wil kopen heb je geld nodig. En als je geld al door iemand anders is afgepakt kun je niks kopen!

Ben ik nou zo slim? Dacht het niet, maar een eencellig weekdiertje weet dat dit zo werkt.

 

Bezuinigingen zijn leuk om je kas op korte termijn te spekken, maar is fataal voor je economische verkeer!

Ons Dijsselbloempje, u weet wel onze narcistische minister van Financiën, wilde er niets van weten, om te investeren in de maatschappij!

Nee liever afpakken als aanpakken was zijn credo, waarom zou je het volk spekken? Nee dat nooit! Maar nu is de tijd gekomen, Dijsselbloempje!

Je hebt ongelijk, afpakken werkt niet aanpakken wel.

Pak alleen de misstanden aan en scheer niet alles over één kam!

Daar gaan bezuinigingen over, zelfs een aap snapt dit!

 

Maar Dijsselbloempje snapt het niet, hij zit nu thuis op de bank met een luier om, in de linkerhand een rammelaar, en in de rechter een tuitbekertje met limonade. Dat is het niveau van onze minister van Financien! Om de paar uur een schoon luiertje op de commode, en hij is weer het heertje. Het eigenlijk te gek voor woorden, maar zo zie ik deze man! Hoe kun je iemand die zo kortzichtig is nog serieus nemen?

Het bijna ontroerend om te zien hoe de politieke partijen zich beginnen te roeren. Opeens moet alles anders en de bezuinigingen moeten minder.

Komen er soms weer verkiezingen aan?

Stop met die leugens en doe gewoon een keer iets voor het land!

 

Politiek maakt je ziek!

 

Eppo