21. okt, 2014

Zorg voor ons allen!

Het is behoorlijk zorgwekkend onze toekomst als we straks oud zijn.

De overheid zal er zijn uiterste best voor doen, om ons zo berooid mogelijk achter te laten. Zorg krijgen is er niet meer bij, we worden volledig afhankelijk van de goedheid van de jongere mensen om ons heen. In de toekomst is er helemaal niets meer voor de ouderen, pensioen is volledig opgesoupeerd door pensioenfondsen en verzekeraars. Er zal wel geld zijn maar alle inleg van de mensen zal zijn omgezet in kosten voor de uitvoerende instanties. Helaas pindakaas zal er worden gezegd.

Blijf maar doorwerken, en als je dat niet kunt nou dan heb je gewoon niks. Zorgen voor elkaar zal het credo zijn, tenminste als je geluk hebt!

 

Voor zorg zullen de oudjes volledig afhankelijk worden van buren en mede ouderen die nog goed ter been zijn. Je buurman gaat je kont vegen als je het zelf niet meer kunt. Zorg dus voor stevig toiletpapier!

Omdat we afhankelijk worden, is het dus van groot belang om actie te ondernemen. Actie? Hoezo?

Nou omdat ouderen afhankelijk worden, is het dus zaak om goed te kijken waar je woont. Volgt u het nog? Het is dus van groot belang om in een buurt te gaan wonen met veel jonge mensen, zij zijn degene die ons moeten gaan verzorgen. Als je in de toekomst een koophuis hebt in een buurt met alleen ouderen, zal je huis onverkoopbaar zijn. Wie wil er tussen de ouderen wonen?

 

Het ziet er niet goed uit, het ergste vind ik nog dat er mensen zijn die zeggen eigen schuld, had je die politieke partij maar niet moeten kiezen.

Dat is erg! Alsof je echt wat te kiezen hebt! Natuurlijk niet verkiezingen is allemaal poppenkast, om het volk zoet te houden. De heren in Den Haag bepalen zelf wel wie er aan de macht komt.

Zo lijkt het tenminste wel als je kijkt naar wie er de laatste jaren aan de macht zijn gekomen. Of zijn ze wel gekozen? Ik weet het niet meer.

Ik hoop dat er straks nog wel iemand zal zijn om mijn kont te vegen als ik het zelf niet meer kan. Natuurlijk zorg ik dan voor stevig toiletpapier!

En ik hoop maar dat mijn huis in een jonge buurt staat!

 

In de toekomst voor je het weet? Veeg jij een ander zijn reet!

 

Eppo