24. okt, 2014

Schorem!

Het is me het weekje wel! Dacht ik net dat de BV Nederland financieel gezien deze week aardig was doorgekomen maar nee hoor!

Niets is weer minder waar. De struikrovers in Brussel hebben besloten dat wij Nederland, een fors bedrag aan naheffing moeten betalen.

En met een fors bedrag bedoel ik ook fors, het gaat om zeshonderd en tweeenveertig miljoen euro.

Dat is natuurlijk serieus geld, wat zeg ik? Dit is pure diefstal, struikroverij, oplichting, klaplopen en eigenlijk te gek voor woorden.

Wat zijn dat voor een apen daar in Brussel?

Tuig van de richel is het, Nederland wordt steeds holler, alles wat goed was in ons land gaat weg!  Er blijft helemaal niks meer over voor ons.

En nu dit weer, en waarom? Ik zal het u proberen te verklaren.

Eigenlijk valt dit niet uit te leggen, maar ik doe een gooi!

 

De naheffing wordt gedaan op basis van statistische bronnen, dat schijnt weer te maken te hebben met het bruto Nederlands product.

Het schijnt zelfs zo te zijn, dat onze zwarte economie waarin zich allerlei verboden zaakjes afspelen, wordt betrokken in de berekening.

Alleen dat idee al? Alsof je iemand die bestolen is, een boete geeft voor het feit dat hij slachtoffer is. Deze naheffing wordt gedaan om de kas van andere landen te spekken. Rarara wie zijn dat? Duitsland en Frankrijk, zij krijgen dik geld terug! Wat zijn dit voor een praktijken? Die hebben wij sinds 1940 niet meer gehad in Nederland? We worden als het ware bezet door deze grootmachten.  We worden financieel geannexeerd!

Is dit wat er wordt bedoelt met een verenigd Europa? Is dit hetgeen een zekere dictator niet is gelukt, en nu weer wordt geprobeerd?

 

Nou, ik vind het best annexeer ons maar, maak ons maar onderdeel van een grootmacht! Maar dan ook de lage accijnzen van Duitsland, gratis over de tolweg in Frankrijk, we horen er dan tenslotte bij!

En als u vind dat ik het wel heel snel opgeef, bedenk u dan dat de heren in Den Haag ons al lang geleden hebben opgegeven, getuige hun beleid van de afgelopen jaren. Dus annexatie prima maar wel met alle voordelen die daar bij horen!  De premier van Engeland, die heeft ballen hij zegt gewoon nee tegen Europa, dat zie ik Rutte 1,2,3, niet doen, hij zegt nee maar gaat gewoon ja doen. Let maar op mijn woorden!

Strooit de overheid zand in onze ogen, dan jat Europa ons vermogen!

 

Eppo