7. nov, 2014

Verraad!

Gelukkig… ik kan weer slapen, nachten heb ik er wakker van gelegen, de naheffing van de Europeese Unie gaat je niet in de koude kleren zitten!

Maar nu is er goed nieuws, we mogen het in termijnen betalen.

Onze politiek Narcist Dijsselbloem heeft dit voor ons geregeld? Wat nou? Als wij politici met ballen hadden gehad, dan betalen we gewoon niet.

In een verklaring van Dijsselbloem geeft hij aan, “we moeten gewoon betalen” dat is zijn boodschap. Hoe diep kan je zinken als mens, als je je eigen volk zo verraad? Dan haat hij ons echt tot op het bot!

Waarom zouden we dit gaan betalen? Omdat onze regering het zegt?

Laten we op de barricaden gaan staan, en als ze ons volgend jaar komen plukken slaan we keihard terug. Gerechtsdeurwaarders die aan de deur komen spiesen we op houten staken, en zetten we voor onze deur neer.

Zo kan iedere Tollenaar zien dat er met ons niet valt te spotten!

 

Het ergste vind ik nog dat er eerst word gezegd, dat we de berekening van Brussel afwachten om te kijken of die klopt. Maar iedere boekhouder weet natuurlijk dat die berekening kloppend is gemaakt.

We gaan gewoon bloeden voor Europa, en we weten inmiddels ook hoe het wordt teruggehaald. Gewoon bij de hardwerkende weerloze burger.

Maar dat is onze eigen schuld, we laten ons gewoon slachtofferen.

Dan moeten we maar de barricaden op gaan, en er echt iets aan gaan doen. Dijsselbloem heeft zijn Judas lichaam lekker in het pluche van Brussel gevleid. Hij zit geramd, zijn baantje is veilig, dus scheelt het hem niets meer wat hij in ons land kapot maakt.

 

En wat echt goed is geregeld, we hoeven geen boete rente te betalen als we in termijnen het geld overmaken.

Dat heeft ons Jeroentje mooi geregeld toch?

Bij mij komt de vraag op? Hoe lang nog, hoe lang gaan we dit nog aanzien?

Aan Brussel zal het niet liggen, die verzinnen volgend jaar gewoon weer wat anders om ons te pakken.

 

Bent u ook Europeaan? Ik niet meer, laat mijn beurt maar voorbij gaan!

 

Eppo