12. nov, 2014

Zaad Loos!

Het is toch wat, een boer uit het mooie Uitgeest is een heel vat met stierensperma kwijt. Het vat is weg, en waarschijnlijk gestolen.

Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik dit las in het nieuws!

Het schijnt best nog wat waard te zijn en vat stieren sperma, voor een boer ongeveer 10.000 euro.

Als ik het bericht lees krijg ik onwillekeurig een beeld van een houten wijnvat waar het deksel vanaf is. Ik buig mij over de rand en zie een soort van grijze houtlijm, wat oprimpelt als ik er een stokje in gooi!

Maar de boer uit het mooie Uitgeest is zijn mooie vat kwijt.

Nu komt voor mij de vraag, waarom zou iemand dit stelen en wat moet je ermee?

 

De dief in kwestie wist waarschijnlijk niet wat er in het vat zat, hij dacht wellicht aan lekkere wijn of misschien wel de honing voorraad van een Imker? Hij was met het vat op de trein gestapt, en toen hij de coupe binnenliep, struikelde hij over een tas die in het gangpad stond. Toen hij viel schoot het deksel van het vat los, en de inhoud stroomde langzaam over de vloer van de treincoupe.

Een aardige medereiziger een dame, zei nog “meneer uw lijm loopt weg.”  Met een keukenrol werd het sperma opgedept, het rook eigenlijk helemaal niet zo vies. Op dat moment wist de dief nog niet wat hij had gestolen.

Hij wilde weten wat het was en besloot om het goedje te proeven.

 

Mmm best lekker, hij nam nog wat van het restant uit het vat, en besloot dat hij zijn maal ging doen met deze heerlijkheid!

Hij sopte zijn stokbrood lekker in het goedje, en genoot van deze onverwachte lekkernij. De trein reed lekker door en de dief genoot van de zon die door het raampje scheen.

Zo ging er een half uurtje voorbij en de trein stopte op het volgende station. De deur van de coupe ging open, en een politie man in het gezelschap van een boer kwamen de coupe binnen.

“Kijk daar is de dief met mijn stieren sperma,” riep de boer.

“Kijk maar op het vat, daar staan de letters KI!”

De dief slikte even en werd een beetje draaierig…….!

 

Had de dief het maar geweten, dan had hij nooit geen bullepap gegeten!

 

Eppo