18. nov, 2014

Opzij Opzij Opzij!

Onwillekeurig moest ik aan een bekend liedje van Herman van Veen denken, u kent wel het begint met opzij opzij opzij enz.

Dat kwam doordat er vanmorgen een bericht in het nieuws kwam, over wie de machtigste vrouw van Nederland is geworden.

Het betrof een verkiezing georganiseerd door het feministische maandblad Opzij! Dit blad voor notoire mannenhaatsters heeft de Top vrouw van Post.nl uitgeroepen tot, de machtigste vrouw van Nederland!

Herna Verhagen heet de dame in kwestie, en ik dacht bij mijzelf hoe is dit nu weer mogelijk. De Top van Post.nl doet niets anders als saneren, en  ZZP ers uitmelken, en daarmee wordt je dan de machtigste vrouw van Nederland?

Een ding is zeker, het is geen titel die je krijgt op basis van je competenties!

 

En dat kan ook niet anders, als je een dergelijke titel krijgt opgeplakt van het maandblad Opzij! Ik heb als man wel eens een artikel gelezen in dat blad, en ik kan u zeggen, dat als je er gevoelig voor bent, je er best last van kan hebben! Echt je schaamt je gewoon dat je een man bent! In de ogen van de Opzij redactie, zijn mannen lastige wezens die zij helemaal niet nodig hebben.

Nou ik vind het best, laten zij het lekker uitzoeken met hun feministische waanideeën! Als man kan ik daar helemaal niets mee!

Het zal je maar gebeuren je wordt wakker als vrouw, en opeens zie je op tv dat je door het maandblad Opzij, bent uitgeroepen tot machtigste vrouw van! Ik zou dat niet pikken, als ik Herna Verhagen zou zijn.

 

Zij kan haar carriëre wel vergeten wie wil er nu worden opgehemeld door mannen hatend Nederland. Het is alsof Assad zelf, je tot baas van Syrie benoemd, dat wil je ook niet!

Ik heb daarom best wel te doen met Herna, er werken nog steeds veel mannen bij Post.nl, zij wordt voortaan met de nek aangekeken?

Nee dit wil je echt niet, ik zou ze een proces aandoen!

Opzij heeft ook een publiekswinnaar, dat is hoogleraar Vanessa Evers.

Maak je borst maar nat Vanessa, volgend jaar ben jij de Bom!

 

Opzij, opzij, opzij, maak plaats, maak plaats, maak plaats, we hebben ongelovelijke haast.

 

Eppo