10. dec, 2014

Tiener Terreur!

Tjonge jonge die Humberto Tan zal zich voortaan nog wel een keer bedenken, voordat hij weer een bekende Boy Band uitnodigd.

In de studio was maar plaats voor een beperkt aantal kwijlende soppende tienermeisjes, maar er waren wel duizenden kwijlende soppende tienermeisjes, die allemaal de studio in wilden.

En hoe leg je duizenden kwijlende soppende tienermeisjes uit dat het echt niet kan, en dat er echt geen plek is voor duizenden kwijlende soppende tienermeisjes in een kleine TV Studio!

Dus uitleg? Niet dus! Natuurlijk niet dat zou toch echt te gek worden?

Maar dan ken je de kwijlende soppende tienermeisjes nog niet!

Zij laten zich niet zomaar aan de kant schuiven, het gaat tenslotte wel om hun idolen. Dus op de sociale media en met name op Twitter regende het klachten en bedreigingen.

 

Het was om bang van te worden en die arme Humberto wist niet meer hoe hij het had!

Hij zag het al voor zich, s’ avonds na de uitzending in een verlaten parkeergarage je auto ophalen! Dat is gewoon eng!

Ieder moment kunnen 5000 kwijlende soppende tienermeisjes, op je af komen rennen. Als dit gebeurt, dan rent Humberto voor zijn leven, maar de kwijlende soppende tienermeisjes komen steeds dichterbij, en dan bijna….ja daar is de auto vlug snel erin! Hup autodeur op slot.

Maar dan, als er duizenden kwijlende soppende tienermeisjes om je auto heen staan, kun je geen kant meer op!

Tenzij……….oke…gewoon gas geven dan maar, klap boem kwijlende soppende tienermeisjes vliegen door de lucht, als ze door de auto worden geraakt! Best zielig maar het is eten of gegeten worden!

 

Maar dan kom je als TV presentator uiteindelijk buiten de garage.

En dan blijken er nog veel meer kwijlende soppende tienermeisjes, op je af te komen. Als Zombies lopen ze langzaam op je af, al kwijlend soppend lopen ze de straat op, om je de doorgang te belemmeren.

Heel langzaam rukt de dreiging op naar je auto waarin je zit te overwegen, of je gas gaat geven of niet.

Het is eng de menigte kan je auto bijna aanraken, en dan?

Er klinkt een stem, een reddende Engel?

One Direction staat nu bij het station!

Zo snel als ze kwamen, zijn de kwijlende soppende tienermeisjes weer verdwenen. Stem bedankt voor deze geweldige redding.

Een man zwaait lachend, met de megafoon nog in zijn handen.

 

Als die geen Willemsorde heeft verdiend dan weet ik het ook niet meer!

 

Eppo