19. dec, 2014

Weekend!

Het moet mij van het hart, dat de week voor mij een beetje teleurstellend is geeïndigd. Mijn kerstcadeau is eigenlijk in het water gevallen.

Het kabinet blijft zitten! Ach ja ik had eigenlijk niets anders verwacht, ze verzinnen altijd weer een list om toch te kunnen blijven zitten.

Maar genoeg of over dat Gajes in Den Haag!

Wat ik vandaag in een krant las? Er zijn gevaarlijke XTC pillen in omloop?

Natuurlijk kijk uit, want er zijn naast de gewone ongevaarlijke XTC pillen. Ook XTC pillen in omloop, die gevaarlijk zijn voor je gezondheid!

Waanzin ten top, en journalistiek van niveau Kip, alle drugs zijn gevaarlijk. Je moet er gewoon afblijven, en als je toch gaat gebruiken, schaar je in het leger der treurigen, en ben je voor altijd een sukkel!

Weg met die zooi, niet kopen dan is de lol voor de Pablo Escobars onder ons er snel af!

 

Wat ik ook zo’n raar bericht vond, is “Nederland mag de kinderbijslag van Marokko niet verlagen”. Hoezo niet?

Het is feitelijk zo dat wij onszelf opleggen dat dit niet mag, kinderbijslag is een uitkering bedoelt voor gezinnen in Nederland, en niet in het buitenland. Maar toch.. we houden een rechtszitting en we straffen onszelf? Wat zullen ze lachen in Marokko! Die sukkels uit Nederland blijven geld storten! Bij dit soort berichten denk ik altijd oprecht, dat we echt niet goed bij ons hoofd zijn.

Ook zag ik een bericht dat Fred Teeven het Groot Dictee vreselijk moeilijk vond. He he natuurlijk is dat moeilijk, maar doe dan ook gewoon niet mee. Het Groot Dictee is een feestje van Wannabee Intellectuelen, Pseudo Slimmerikken! Niet meer doen Fred, doe maar gewoon. Het is voor jou al moeilijk genoeg om je geloofwaardigheid te behouden!

 

En dan dat gedoe met die Noord Koreanen over een film, ze schijnen de computer van Sony te hebben gekraakt. Sony heeft een film gemaakt waarin ze Noord Korea te kakken zetten. En als je leider van Noord Korea bent, dan moet je iets doen! Tenslotte is je naam Kim Jung Oen! Of zoiets. Noord Korea roept dan iets van een bedreiging, en hopla niemand durft meer naar de bioscoop.

Kom op we zijn toch niet bang voor die valse spleetoog die Noord Koreanen uitknijpt? Ga toch heen.

Wooooohhhh wat ben ik bang, ik durf bijna geen Bami meer te eten, sate stokjes zijn verdacht. En de Chinees op de hoek, zal toch geen Noord Koreaan zijn? Gewoon lekker die film gaan kijken zou ik zeggen, en als die Kim Oen Jung of hoe hij ook mag heten dit niet leuk vind!

Lekker jammer voor hem, maar niet boeiend voor ons!

 

Al duurt de week nog zo lang, voor Noord Korea zijn wij niet bang!

 

Eppo