20. jan, 2015

Size Matters!

In Brisbaine Engeland, is een club geopend waar je als man, alleen naar binnen mag als je geslachtsdeel minimaal 17 centimeter lang is.

Ik zeg briljant…. het werd eens tijd dat er een dergelijke club kwam.

Nu kunnen de kleine pikkies zich gewoon tussen de grote jongens mengen, en dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn!

Ik bedoel stel je voor een vrouw denkt wat een leuke gast, en besluit “die gaat mee naar huis!” En dan wordt ze afgescheept met een schamele

5 cm? Nee dat kan natuurlijk niet! Hier moest vroeg of laat iets aan worden gedaan. Mannen met grote Jannen in Brisbaine, hebben nu hun eigen home. Vrouwen die de club bezoeken kunnen blij zijn, want een teleurstelling wordt hun bespaard!

En zo hoort het ook, “size matters” dat is nou eenmaal zo!

 

In de natuur is het zo dat het grootste mannetje de vrouwtjes krijgt, heel normaal eigenlijk. Tenslotte moet het aankomende nageslacht, wel voor de deur worden afgezet!

Vroeger moesten buiten de deur gezette spermazaadjes, eerst een complete marathon zwemmen om hun doel te bereiken, met alle gevolgen van dien! Zaadjes die, nadat ze aan de rand van het zwembad waren losgelaten, waren vaak zo moe dat ze onmogelijk nog de eierstokken in konden klimmen, vreselijk is dat!

Maar nu met deze selectie, kan dit voorkomen worden, en ik ga er dan ook vanuit dat dit mooie inniatief navolging gaat in vinden in heel Europa, wat zeg ik…….. de hele wereld!

 

Gewoon een club vol met grote lullen, dat is het beste, dan weet je als vrouw in ieder geval. Als je het groot wilt, kun je het groot krijgen!

Er zit wel een kanttekening aan deze kwestie, mannen met grote uitsteeksels zijn niet zo heel erg slim. Dat komt doordat het bloed wat nodig is om het lid omhoog te houden, aan de hersens wordt onttrokken.

Tja, en als je hersens te weinig bloed krijgen, krijgen ze te weinig zuurstof. Dus dames als je voor groot gaat, ga je niet voor diepgang. Dat is helaas niet anders. Jammer dat Brisbaine zo ver weg is, anders ging ik er toch eens kijken. Niet dat ik er naar binnen zou mogen, maar toch!

 

Size belangrijk? Of toch niet? Bij echte liefde scheelt het geen ene biet!

 

Eppo