23. jan, 2015

Sitzpinkler!

Onze Oosterburen hebben ook weer eens wat, er schijnt al een tijd een discussie te woeden over het feit, dat mannen beter zittend kunnen plassen. Waar mensen zich al niet druk over kunnen maken?

Maar goed in Duitsland was dit een serieuze zaak, een huisbaas had een zaak tegen zijn huurder aangespannen, over de beschadiging van een marmeren vloer, door gelekte urine!

Dit bedenk je toch niet, kennelijk vond de huisbaas zijn huurder nogal een zeikerd en zocht hij een stok om mee te slaan.

Persoonlijk vind ik het wat ver gaan als een huisbaas, zich met mijn plasgedrag gaat bemoeien, maar in Duitsland is dit echt gebeurt!

 

Er schijnen zelfs toiletten te zijn waar met rood gerande “ verkeersbordjes” de mannen worden verplicht, om te gaan zitten tijdens het plassen. Duitsers noemen een man die zittend plast een Sitzpinkler!

Het is natuurlijk zo dat zittend plassen zo zijn voordelen heeft, je spettert minder en je blaas wordt beter geleegd als je zittend plast. Dit heeft te maken met het meer ontspannen van de bekkenbodemspier.

Ikzelf ben al jaren zittend aan het plassen. Dit heeft deels te maken met het feit, dat ik door mijn Airbag aan de voorkant, geen goed zicht heb op mijn gereedschap. Hierdoor is mikken niet mijn sterkste kant!

Maar ach als je een atletisch lijf hebt, en je kan sterk achteroverleunend nog steeds je eigen jonge heer zien? Dan staat niets een staande plascarriere meer in de weg!

 

Gezeik zou ik zeggen, maar in Duitsland was dit toch een echte rechtzaak geworden, gelukkig was de rechter een wijs man, die vertelde dat staand plassen gewoon mag!

Stel je voor dat hij anders had geoordeeld, dat en iedere man in Duitsland de verplichting had gekregen om zittend te plassen?

Je moet er toch niet aan denken? Het laatste stukje vrijheid, n.l. de plasvrijheid die zomaar verdwijnt?

Nee dat is niet gebeurt, het mag ook gewoon staand!

Laat iedereen dit zelf weten? Mijn advies is, als je je partner lief hebt, en je wil niet steeds met je sokken in je eigen zeik dansen, ga dan gewoon zitten!

 

Zittend plassen alleen in je dromen? Doe het nou… om thuis ruzie te voorkomen!

 

Eppo