28. jan, 2015

An app a day keep the.............!

Ons leven wordt de laatste tijd meer en meer verrijkt, door allerlei software, zij maken ons leven aangenaam en overzichtelijk. We kunnen eigenlijk niet meer zonder! De ouderwetse mobiel heeft nu toch wel plaatsgemaakt voor de Smartphone, en daarmee heb je toegang tot allerlei handige software! Hoe gemakkelijk is al dat moois? Je kunt het zo gek niet bedenken, of er is een app voor? Zo zijn er apps voor het tellen, van het aantal stappen dat je maakt. Of hoe lang je met iets bezig bent. Apps die je er aan herinneren dat je een glas water moet drinken, en ga zo maar door. Ongetwijfeld zijn er ook apps die aangeven wanneer je een scheet moet laten? Wanneer je de neus moet snuiten? Of met hoeveel velletjes wc papier, je kont geveegd moet worden!

Echt er is overal een app voor. Het zijn echt hele slimme hulpmiddeltjes, om ons leven te vergemakkelijken. Het leven is zo ingewikkeld geworden, dat je een Smartphone vol met apps nodig hebt om de dag door te komen. Je kan niet meer zonder! Jonge mensen geven ons het goede voorbeeld. Wij wat oudere mensen denken vaak, dat jonge mensen de hele tijd met hun telefoon spelen? Niets is minder waar, het is gewoon overleven waar ze mee bezig zijn! U denkt toch niet dat je zonder een app, om aan te geven hoe laat je moet eten, zonder honger de dag doorkomt? Nee dat gaat niet lukken, een app zorgt ervoor dat je gevarieerd eet! Om te voorkomen dat je elke dag hetzelfde in je mond doet. Voor je het weet heb je door te eenzijdig voedsel allerlei kwaaltjes.

Apps ze zijn broodnodig, er zijn zelfs mensen die als ze  s’ morgens wakker worden, eerst op hun telefoon kijken hoe laat het licht wordt! Handig want je hoeft niet door het raam te kijken. Apps zijn vaak briljant gemaakt om te checken hoe lang je over iets doet, handig om je dag optimaal te kunnen indelen? Wat waren wij vroeger toch eigenlijk een stel stumpers! Zonder de Smartphone deden we maar wat. Je dronk als je dorst had, en je at als je honger had. Dat is nu een stuk makkelijker geworden, youre phone get the answers! Maar er is er wat mij betreft toch nog een app die ontbreekt?

Een app die tegen je zegt……adem in en adem uit……adem in en adem uit!

Eppo