29. jan, 2015

GG!

Boer Zoekt Vrouw, wie kent het programma niet? Het is inmiddels al jaren op de buis. Kennelijk zijn vrouw zoekende boeren enorm interessant voor de rest van Nederland. Getuige de kijkcijfers!

Elk jaar komen er weer de allerlei boeren voorbij die dankzij het programma aan de vrouw komen. En elk jaar weten ze er wel eentje te vinden, die er op een bepaalde manier uitspringt.

Boer Zoekt Vrouw, gemakshalve BZV genoemd, is het gelukt om ook dit jaar weer een boer te vinden die, hoe zeg ik het netjes een beetje apart is! Het gaat om boer Geert, deze boer uit het Groningse Mussel, heeft zich op tv al ontpopt als een ware Casanova. Met zijn vrouwonvriendelijke uitspraken, zijn handtastelijke gedrag, noemt hem in de volksmond al Geile Geert. Een naam die hem op het lijf is geschreven.

 

Ganse natie hangt aan de lippen van de man, als hij weer een uitspraak doet ala Geert. “Vroeger stonden de puntjes, en nu hangen de puntjes.” Of ook een leuke “een boterhammetje smeren voor Geertje”. Is het niet fantastisch? Of de tijd heeft stil gestaan! Geile Geert komt rechtstreeks uit de tijd, dat een vrouw alleen nog maar het aanrecht had. Geen stemrecht, en feminisme stond nog in de kinderschoenen.

Zijn dorpsgenoten schamen zich dood voor de man, alleen de burgemeester steunt hem nog. Maar ja de burgemeester van Mussel is dan ook een vrouw. Wie weet wat zij met Geertje heeft gedaan?

Ik kijk er niet gek van op als Geile Geert in de avonduurtjes optreed, in het dorpscafe als Jan de Swaffelaar.

Maar goed ik dwaal, af in het programma BZV zien we Geert de vrouwtjes aflebberen en vasthouden. Kennelijk tot groot genoegen van de dames zelf want ik heb ze hem nog niet van zich af zien duwen?

 

Een moment dacht ik zelfs even “ wat hangt daar nou?” Maar het bleek gelukkig zijn vinger te zijn.

Geertje schrijft geschiedenis in Mussel als de meest potente zestiger ooit!

Geert was zelfs gevraagd om voor te lezen, op Nationale Voorleesdag op de plaatselijke school. Helaas ging dat niet door. Mocht niet van de KRO die BZV uitzend. Ik denk persoonlijk, dat hij het Boek “De Kamasutra” beter niet kon uitkiezen. Voor het programma BZV is Geert een enorme opsteker. De laatste jaren zagen we toch een beetje saaie boeren voorbij komen. Maar dat is nu voorbij, tijdens de logeerweek is Geert al helemaal los gegaan. Helaas is de Gangbang met al zijn vrouwen niet opgenomen.

Zie je vrouwen met rode koontjes staan? Dan komt Geert er achteraan!

Eppo

 

Opmerkingen

29.01.2015 21:41

Boerinneke Moos

Ha, ha, gewéldig Ep! Je hebt zó gelijk! En toch kijken we massaal naar BZV . . . Veuls te leuk