5. feb, 2015

Liefde is?

Ergens op een nieuws site las ik, dat Mc Donalds zich komende 2 weken met liefde laat betalen. Ik bedoel dus in plaats van geld!

Omdat ik niet vies ben van burgertje, besloot ik om de woord bij de daad te voegen. Het meisje achter de balie haalde mijn bestelling op, ik neem eigenlijk altijd een Big tasty, omdat die het meest naar Hamburger smaken. Maar dat even terzijde, het meisje wilde afrekenen waarop ik zei:

Ik betaal vandaag met liefde, het arme kind keek mij aan, maar lachte nog. Toen ik haar vroeg waar ze de liefde wilde ontvangen, hier op de balie of achter in de keuken? Kwam haar chef aangelopen.

“Meneer wilt u weggaan?” Zei hij. “Hier zijn wij niet van gediend.” Ik wees hem op de reclame van zijn baas, maar hij was niet te vermurwen. Ik moest het veld ruimen. Thuis zocht ik de reclame nog eens op, ja het staat er toch echt? Het blijkt een Valentijns actie te zijn.

 

Kennelijk is nog niet ieder filiaal hiervan op de hoogte gesteld denk ik dan.

De actie bestaat echt, maar is toch iets anders als mijn interpretatie, het gaat als volgt. Medewerkers van MC Donalds mogen zelf bepalen wanneer zij iemand zo aardig vinden dat hij/zij gratis mag eten.

Tja en dan opeens heb je als 52 jarige niet meer zoveel kans, in de school van MC Donalds. Ik bedoel welke jonge meid zit er op liefde van een ouwe lul te wachten.

Er zijn genoeg jonge Bokken om de Geiten te behagen, ach ja de natuur is hard. Mocht u komende tijd naar MC Donalds gaan? Let goed op!

De medewerker kan u uitkiezen om gratis te eten, in ruil daarvoor moet u ter plaatse uw geliefde een teken van affectie geven.

 

Een uiting van liefde voor een Big Mac? Ja daar zit de liefde van je leven echt op te wachten.

Ik zie mij al staan, met mijn telefoon in de handen nog gedesillusioneerd van de actie, die toch niet mijn actie bleek te zijn?

En dan moet ik tegen de liefde van mijn leven zeggen “schat ik sta bij de MC Donalds en ik krijg gratis eten als ik zeg dat ik van je hou!”

Hoe sneu is dat? Moet je jezelf dan eerst je volvreten met fastfood, om te kunnen zeggen dat je van je vrouw houd?

Mijn interpretatie gaat natuurlijk ook ver, maar altijd nog beter als de versie van Mac Donalds!

 

Liefde en Fastfood smakeloos? Of is het iets uit de nieuwe doos?

 

Eppo