27. feb, 2015

Snuif Toerisme!

Belachelijk, echt volslagen belachelijk, die Heroïne waarschuwing in Amsterdam. Amsterdam is the place to be, als je jezelf te buiten wilt gaan aan allerlei soorten drugs. Duizenden wat zeg tien duizenden toeristen per jaar komen op het snoepgoed af. Snoepgoed? Jazeker zo kijkt de rest van de wereld naar onze hoofdstad. Luilekkerland voor iedereen die zijn leven naar de klote wil helpen.

Heroïne waarschuwing me reet! Als je zo stom bent om drugs te gebruiken? Dan weet je dat het slecht voor je is. En als je dan ziek wordt of doodgaat? Je neemt zelf het risico?

Ik kan er echt niet over uit, waarschuwen waarom? Iemand die naar Amsterdam komt voor de drugs, dat zijn toch niet de toeristen die je graag ziet komen? Laten ze vooral wegblijven, gooi nog veel meer slechte drugs op de markt. Het probleem lost zich dan vanzelf op!

 

Maar het kan toch niet zo zijn dat een gemeentelijke overheid een waarschuwing plaatst in de stad?

Mensen die liever in de Coffeeshop zitten, of iets met paddestoelen willen doen. Of hun neus komen poederen? Die zijn we toch liever kwijt als rijk?

Niemand zit op drugsgebruikers te wachten! Als je dat doet ben je een Paria. Een verslaafde, niet tot enig nut in staat voor de maatschappij.

En dat soort mensen moeten we waarschuwen? Laat mij niet lachen!

Als je aan de drugs wilt, weet je dat je risico neemt. Het is gevaarlijk en het is bovendien illegaal. Een overheid moet zich daar niet mee inlaten!

Ik kan er echt niet over uit!

 

Of ligt de zaak misschien iets anders? Misschien ligt de zaak wel heel anders? Wat nu als de gemeente Amsterdam belang heeft bij de waarschuwing? Misschien verkopen ze zelf wel drugs, en waarschuwen ze voor de “slechte drugs” (lees die van de concurrent?)

Ik heb gekkere dingen gezien in mijn leven. Mijn conclusie is altijd al geweest dat onze overheid de grootste dealer is, getuige hun slappe drugsbeleid. Coffeeshops moeten zelfs belasting betalen! Belasting over iets wat eigenlijk niet mag?

Het zou zomaar zo kunnen zijn, dat er een drugsoorlog gaande is?

 

Vrije drugs komen eraan, maar alleen de drugs van Pablo van der Laan!

 

Eppo