2. mrt, 2015

Plasprobleem!

Een kunstschilder mag het Stedelijk Mueum niet meer in, de reden hiervoor is dat de goede man in emails heeft gedreigd, om tegen bepaalde kunstwerken aan te plassen.

U begrijpt, mijn interresse was gewekt toen ik dit bericht las!

Mensen die als een hond ergens tegenaan plassen, en dan ook nog midden in het Stedelijk Museum?

Als je dat durft? Nou dan heb je echt wel lef!

De kunstschilder heeft aan bepaalde werken zo’n hekel, dat hij de behoefte voelt om zijn blaas te legen tegen dat bepaalde schilderij!

Tja dan zit er toch een draadje los in je koppie volgens mij!

Kunstschilders hebben in mijn optiek toch soms al hele controversiële ideeën. Dat is algemeen bekend! Maar dit gaat wel heel ver!

 

De Schilder is ook boos, dat hij het museum niet meer in mag!

Ja duuuhh, als je met je pielemuis tegen de schilderijen aan gaat staan te Swaffelen, nee dan mag je er niet meer in? He he! Niet zo heel raar lijkt mij? Maar de schilder vind van wel, en stapt naar de rechter.

Het moet toch niet gekker worden? In 2012 was het ook al raak met deze idioot. Toen beweerde hij met een goed gemikte plasstraal een schilderij te kunnen verbeteren!

Natuurlijk, over kunst kun je twisten, en je kunt niet alles mooi vinden.

Maar om er dan tegenaan te zeiken? Dan ben je toch echt niet goed!

Het museum geeft de man na dit incident nog een kans, en vervolgens begint het gezeik opnieuw!

 

Dit kan natuurlijk niet, je moet van kunstwerken afblijven.

Ik heb ook heus wel eens zin om het Rijksmuseum binnen te gaan, en eens lekker met mijn jongeheer langs de Nachtwacht te strijken.

Maar dat kan natuurlijk niet! Het zou toch te gek zijn, als iedereen maar overal met de geslachtsdelen tegenaan zou lopen? Het zou een zootje worden! En dat moeten we niet hebben, er zijn al genoeg idioten in de wereld! Ben benieuwd daar de uitspraak van de rechter over de zaak van de kunstschilder? Je zal maar rechter zijn, en de hele dag over dit soort idioten moeten oordelen. Het idee is eigenlijk al te belachelijk voor worden!

 

Maar de rechter is nog lang niet klaar, met kunstschilder Jan de Swaffelaar!

 

Eppo