3. mrt, 2015

Ratten!

Pas op als je kleinkinderen hebt, en je bent afhankelijk van een bijstand uitkering! Je loopt de kans dat, als je op je kleinkinderen gaat passen, je wordt veroordeeld dat je je uitkering moet terugbetalen!

Dit overkwam de schoonmoeder van Rapper Lange Frans!

Het arme mens is dol op haar kleinkinderen, en natuurlijk wil je als oma het liefste bij ze zijn. Maar daar….. denkt de overheid heel anders over.

Zeker nu een rechter heeft besloten om oppassen, als op geld waardeerbaar te schatten. Ongeacht of je ook werkelijk geld hebt gehad!

Wat is dit nu? Wat een á sociale houding van de overheid!

Is dat diezelfde overheid, die vind dat mensen meer zorg voor elkaar moeten hebben? Dat je zelf maar moet zorgen voor je familie?

Blijkt toch maar weer dat de rechtse ratten in Den Haag alle fatsoensnormen, voor de zoveelste keer hebben overschreden!

 

Schijtziek wordt je ervan als je er over nadenkt, een oma die op haar kleinkinderen past, wordt haar inkomen afgenomen!

Ik snap hier niets van, zelfs als zou een bijstands oma af en toe iets toegestopt krijgen. So What? Iemand in de bijstand leeft toch al aan de rand van de samenleving. Als zo iemand iets bijverdiend, gewoon een paar extra centen. Om eens iets leuks te doen, of iets voor de kleinkinderen te kunnen kopen, hoe erg is dat nou eigenlijk?

De heren politici declareren er maar op los, maar owee als iemand met een uitkering, een paar centjes krijgt toegestopt, dan is het huis te klein.

Ik word zo langzamerhand kotsmisselijk van deze harde rechtse wereld!

 

Wordt het niet is tijd voor een andere wind? Voor fatsoenlijke politici?

Ik geloof er niet meer in, de huidige politiek zal er heus wel voor zorgen dat ze nog langer aan de macht kunnen blijven.

Waarom zouden we nog stemmen? Maakt het wat uit?

Tegen beter weten in hoop ik op betere tijden, laten we hopen dat ik er helemaal naast zit!

Een oma mag niet op haar kleinkinderen passen, iemand die hierover oordeelt is niet goed wijs! Zo ook de betreffende rechter, hoe kun je een dergelijk oordeel vellen? Ik kan er echt niet bij!

 

Idioten proberen ons te vatten, al ware het ratten!

 

Eppo