4. mrt, 2015

Kusje?

Kent u die reclame van die nationale drogisterij keten? Je ziet allerlei mensen zich pijn doen, en dan roept iemand “Kusje erop?” Hilarisch natuurlijk, en een enorm originele reclame. Tot ik de scene van die man op het toilet zag! Je hoort hem schreeuwen van de pijn, tijdens het doen van een grote boodschap. Zijn vrouw weet dan nog niet waarom, hij schreeuwt, en zij stormt het toilet binnen, en roept Kusje ero…….. de rest slikt ze snel weer in. Ze kijkt nog even moeilijk door de stank, en niet veel later zie je de man en vrouw voor de toonbank van de drogist. De man loopt daarbij zo moeilijk, alsof zijn hele darmpakket door zijn anus naar buiten komt!

Ik kan daar een beetje slecht tegen, eerst roepen of je er een kusje op wilt, en het vervolgens niet doen! Niet leuk is dat! Beetje kinderachtig mevrouw, Aambeien doen nou eenmaal pijn! En kom op het is je eigen vent. Dus gewoon een kusje erop, lijkt mij niet meer als normaal! Maar nee hoor, die vrouw doet het gewoon niet, ze deinst ook terug door de stank? Alsof ze zelf naar roosjes ruikt terwijl ze ……….! Hoe leuk was het geweest als die man een kusje op zijn ster had gehad? Kijk dan laat je je niet kennen, en hoe erg is het nou helemaal? Je hoeft niet te tongen! Gewoon even de lipjes getuit en weg is de pijn. Ik erger mij dan niet, en denk goh die vrouw houd tenminste haar woord.

Zo ingewikkeld is dat toch niet? Maar nee kennelijk kiest men graag voor de moeilijke weg! Misschien is dat wel de kracht van deze reclame, net als je denkt ze doet het, doet ze het toch niet. Het gekke is tegen beter weten in kijk je de volgende keer weer.Stiekum hoop je dat ze het nu wel doet, maar je weet tegelijkertijd dat dit niet kan! Best knap als je zo’n reclame kan maken? Voorlopig zullen we er nog wel even tegenaan kijken, maar hoe leuk zou het zijn als de vrouw voorover bukt met getuite lippen, en de man laat opeens een natte wind? Nee nu ga ik te ver! Sorry daarvoor! Waarom moet het altijd weer op stront uitdraaien?

Geen kusje op zijn ster, ja  dat is eigenlijk best fair!

Eppo