12. mrt, 2015

Bite me!

Het is weer raak in het nieuws vandaag, een 78 jarige man uit Veenendaal heeft tijdens een fikse ruzie zijn vrouw gebeten.

De plaats waar hij zijn vrouw beet deed mij de haren ten berge rijzen.

Hij beet haar namelijk in haar schaamlippen.

Wat? He? Hoe kan dit? Waarom? Dit zijn de gedachten die als eerste bij mij opkwamen. Wat bezielde de man?

Hij had ruzie met zijn vrouw, en gezien de situatie kan dat niet anders als dat de ruzie over sex ging! Ik neem aan dat de vrouw in kwestie geheel ontkleed op bed lag. Een aanblik die mij bespaard is gebleven, want er staat geen foto bij het artikel.

Maar stel je bent 78 jaar, en je denk op een goede dag, kom laat ik nog een keertje sex hebben op mijn leeftijd? Je ligt beiden naakt in bed, en je wil wel maar het lukt niet. Tja als man raak je dan enorm gefrustreerd!

 

En als dat rotwijf dan ook nog zegt, stop er maar mee, want je bakt er weer niks van zoals gewoonlijk. Tja dan slaan de stoppen door.

Je wilt iets doen maar je bent een zwakke oude man, als je slaat voelt ze het bijna niet, en iets oppakken om mee te slaan, dat werkt ook al niet echt. Je zit op je knieen op het bed, en je vrouw ligt je daar gewoon uit te lachen, en ze daagt je nog uit ook. Opeens moet je niezen en door de keiharde nies vliegt je kunstgebit uit je mond vandaan, direct naar de plek waar je normaal je gebit niet aan zou willen toevertrouwen.

Door de middelpuntvliegende kracht boort het gebit zich in de intieme delen van de vrouw. “Au dat doet zeer” schreeuwt de vrouw.

 

Haar benen zwaaien wild heen en weer en opeens………weg is het gebit!

Waar is het gebleven? Net hing het daar nog?

Dat zal wel een raadsel blijven, de vrouw dacht aan kwade opzet van de man, en gaat aangifte doen bij de politie!

Die geloven de vrouw, het verhaal van de man over de toevallige samenloop van omstandigheden, nee dat gelooft niemand.

Maar ik hoop dat u nu een andere kijk op deze zaak hebt gekregen, een man van 78 jaar die zijn vrouw in haar …….. bijt, nee dat geloof ik echt niet! Trouwens over het verdwenen gebit? Daar hoor ik helemaal niets meer over!

 

Hoe ouder hoe gekker, gebruik Kukident dat vrijt lekker!

 

Eppo