20. mrt, 2015

Van de Ratten.........!

Een rechter heeft een Cocaïne dealer uit Nieuwegein 2,5 miljoen euro teruggegeven. Er was namelijk geen juridisch bewijs van witwassen, zoals de officier van justitie had geclaimt.

Ja hoor daar zijn we weer, wie is die Mongool die zich rechter noemt?

Natuurlijk is het crimineel geld, dat weet zelfs de drol die ik uitschijt!

Maar een rechter doorgeleerd tot en met, snapt dit niet? Hoezo bewijs? Het gaat om een Cocaïne dealer, het is toch onmogelijk dat zo iemand eerlijk aan zijn geld komt? Wat een rechtspraak weer, het is niet zo raar dat mensen hun vertrouwen totaal kwijt zijn, in die zogenaamde rechtspraak? Als dit soort lieden niet keihard worden aangepakt, dan maak je toch helemaal geen indruk!

Dit is echt weer een gevalletje plee-recht, ik kan er gewoon niet over uit!

Cocaïnedealers veroorzaken nogal wat leed in onze samenleving. Door deze drugs raken jonge mensen verslaafd, en gezinnen ontwricht. Er hoeft geen bewijs te zijn om alles in beslag te nemen van een dergelijk sujet!

 

Alleen het leed al is genoeg om alles af te pakken. En als je als overheid het geld niet wil hebben, geef het dan aan verslaafden zorg of zoiets!

Maar never nooit terug naar de idioot die deze rotzooi verkoopt.

Het lijkt wel of heel Nederland gek geworden is!

Deze rechter heeft ongetwijfeld de wet goed toegepast, maar als je mens bent, en je ziet waar een dergelijke wet je toe dwingt, kun je als mens niet anders, als weigeren om een dergelijk verzoek uit te voeren.

Doe je dit niet dan ben je geen mens!

En misschien strijkt de rechter wel een riant bedrag op uit de zak van de Cocaïne dealer? Ik kijk in onze Bananen Republiek helemaal nergens meer van op!

 

Het is jammer dat dit is gebeurd, maar niets meer aan te doen.

Gekken trekken de kaart dat blijkt maar weer.

Het wordt tijd dat we de wet dan maar weer eens gaan veranderen, dat moet voor de huidige regering toch niet zo moeilijk te zijn. Zij zijn tenslotte goed in afpakken. Of geld dit alleen voor burgers en niet voor de criminelen?

De rechter zit al weer rustig thuis en snapt niks van de commotie.

Hij heeft de regels gehanteerd, zonder gevoel en zonder moraal.

Misschien is hij daarom wel ambtenaar geworden!

 

Rechtspraak in Nederland uniek? Of niveau Bananenrepubliek?

 

Eppo