23. mrt, 2015

Gluurgraag!

Het is jammer maar helaas, ze zijn er niet meer, ook Action heeft ze in navolging van Bart Smit, uit de schappen gehaald.

Het gaat in deze om de z.g.n. Inspection Mirror, een klein uitschuifbaar spiegeltje, waarmee je bij iemand onder de rokken kunt kijken.

Jammerrrr hoor ik 100.000 puberjongens zeggen! het is natuurlijk ook een leuke gadget. Zo’n mooi klein glimmend spiegeltje op een uitschuifstokje. Klein genoeg om gemakkelijk en onzichtbaar met je mee te dragen. En binnen 3 seconden klaar om je waren te keuren, nog voordat het je waren zijn! Handig toch? Gewoon een beetje gluren, en daar puberaal lacherig over kunnen doen?

Hoe erg is dat nou? Je kunt het ook omdraaien? Als je een rokje draagt, kun je er ook voor kiezen om een goed passende onderbroek aan te doen, in plaats van zo’n reetveter!

 

Maar nee hoor, het leuke spiegeltje moet weer uit de schappen en mag niet meer worden verkocht.

Het is natuurlijk niet alleen mogelijk om er rottigheid mee uit te halen!

Je kunt er ook hele nuttige dingen mee doen?

Bijvoorbeeld ehhh…. oh ja je kunt zonder dat je hoeft te bukken, de onderkant van een autoportier inspecteren!

Of onder een autostoel kijken, om te zien wat er onder ligt?

Er zijn natuurlijk ook hele nuttige mogelijkheden, en die sneeuwen nu compleet onder. Iemand die gewoon eervolle bedoelingen heeft, laat het wel uit zijn hoofd om bij de Action te vragen naar een Inspection Mirror.

 

De winkel bediende zal je met een blik bekijken “zo van hé oude viezerik wat mot dat?” En het laatste wat je echt wil is, dat je de winkel wordt uitgejaagd. Zo van “ouwe viezerik, ouwe gluurder wegwezen!

Het is eigenlijk gewoon een onschuldig hebbedingetje, als je naar de foto op de verpakking van het artikel kijkt. Dan zie je een mannetje dat gluurt onder de rok van een meisje. En zo te zien vind het meisje dit niet erg?

Ze lacht er gewoon bij, dan kan het toch nooit zo heel erg zijn?

Laat de mensen toch spelen met dit soort leuke hebbedingetjes? We zitten tegenwoordig veel te lang achter de computer. Door dit spiegeltje gaan de mensen weer lekker naar buiten! En hoe erg is het nou helemaal?

 

Kijken doet geen zeer, slaan veel meer!

 

Eppo