25. mrt, 2015

Golden Shit!

Holy moly er zit goud in onze stront!

Tenminste volgens een Amerikaans onderzoek, waarbij de uitwerpselen van 1 miljoen Amerikanen zijn onderzocht. Met de knijper op de neus weliswaar, maar in de poep zat voor zeker 12 miljoen dollar aan edele metalen waaronder goud!

En ik de ongelukkige sukkel, spoel mijn fecaliën altijd zo snel mogelijk weg? Waarschijnlijk heb ik al voor enkele tonnen euro’s goud, en andere kostbaarheden door het riool gespoeld?

Als ik dat eerder had geweten? Dan was mijn hypotheek al afbetaald geweest.

Hoe komt al dat moois in onze stront? Dat komt doordat in een heleboel producten sporen van edele metalen zitten, uiteindelijk komen die in ons lichaam terecht. Dit is natuurlijk de verkorte versie van het verhaal, maar zo gaat dit in grote lijnen.

 

Maar vanaf nu gaat alles anders! Ik ga zorgen dat aan deze verspilling een einde komt. Vanaf nu ga ik zorgen dat mijn uitwerpselen, en die van mijn mede gezinsleden, grondig worden nagekeken voordat ze door het kleine gat mogen worden weggespoelt.

We sparen onze mest de hele week op, gewoon in een emmer naast het toilet. Geeft wat stankoverlast en wat muggen in de zomer, maar het is voor het goede doel!

Op vrijdagavond neem ik een schaal een soort omgekeerde chinese hoed, en ik doe daarin een beetje stront en heel veel water.

 

Daarna beweeg ik de schaal met een lichte ronddraaiende beweging. Door het water lost de stront op. En omdat edele metalen zwaarder zijn, blijven die op de bodem van de schaal achter.

En zo hoop ik toch zeker 2 a 3 gram goud of zilver per maand, bij elkaar te scharrelen. Een hele leuke bijverdienste, die zeer winstgevend kan zijn!

Dat is toch fantastisch?

Stront krijgt hierdoor een hele andere dimensie, Fecaliën zijn verworden tot een lucratieve erts!

Ik neem de stank voor lief, omdat de geur van stront de geur van goud zal zijn. We worden schijtend rijk, hoe mooi kan het leven zijn?

 

Keutels vol met zilver en goud, laten mij vanaf nu niet koud!

 

Eppo