31. mrt, 2015

Semen!

Wereld nieuws vandaag op het AT 5 nieuws, dhr. Slettenhaar is sperma meer als zat! Nu bent u even stil vermoedelijk, want als je Slettenhaar heet dan is het logisch dat je onder de klodders zit?

Maar nee het gaat om Paul Slettenhaar van de stadsdeelraad Amsterdam Zuid, en hij is het zat dat de in de stad, als paddestoelen opkomende massage salons, steeds vaker massage geven met een z.g.n. happy end.

Tja op zich denk je nog “en wat dan nog?” Maar nee dit mag niet.

Je mag je als man niet zomaar aan je ding laten zitten door een vrouw, die als masseuse in de boeken staat. Dit is ten strengste verboden!

Bij inspecties is gebleken dat er in een massage salon sperma te vinden was. Oh oh… dat mag niet van de gemeente Amsterdam, aldus dhr Slettenhaar.

 

Hij is het helemaal zat. Hij heeft al een salon laten sluiten omdat er z.g.n. sexuele handelingen werden verricht. Tenminste dat vind de gemeente.

Andere salons zijn gewaarschuwd op straffe van een boete die niet aftrekbaar is, zo staat het in het nieuws. Dus de klant wel aftrekbaar?

En de boete niet? Verwarrend hoor!

Weet dhr. Slettenhaar wel wat een Full Body Massage inhoud? De naam zegt het Full Body, dus alle lichaamsdelen komen aan bod, en daar hoort de jonge heer ook bij. Tja en kom bij een vent aan zijn jonge heer, en dan kan het wel eens misgaan. Dit hoort er gewoon bij, je wilt toch niet dat een klant ontspannen op een klein detail na, de deur uitgaat?

Dat is anti reclame voor je zaak! Dat wil je als massage salon niet!

 

En hoe erg is het nou helemaal? Effe strijken en je hebt een vingerhoedje stijfsel? Als je zweet tijdens de behandeling verlies je al meer vocht.

Maar dhr. Slettenhaar is onverbiddelijk. Massage mag, maar niet onder de gordel. Het lijkt werkelijk wel of de overheid alle leuke dingen wil verbieden? Slettenhaar vind het betaalde liefde, maar hoe erg is dit nou eigenlijk? Liefde ook betaalde, is toch beter als haat? Maar daar gaat het natuurlijk niet om, het gaat gewoon ordinair om geld. Bordelen zijn moeilijk te belasten en daar wringt de schoen.

De overheid vind het allemaal illegaal, maar wil er toch een graantje van meepikken. Over raar gesproken, wie is hier nou eigenlijk de pooier?

Ik zeg als een masseuse aan iemands ding wil zitten? Overheid waar bemoei je je mee!

 

Ben je op de massagetafel aftrekbaar? Dan ben je toch voor niemand een gevaar?

 

Eppo