9. apr, 2015

De Droom!

Vandaag las ik een bericht op een website, er ligt ijs op Mars.

Oke het was iets wetenschappelijker omschreven, maar het kwam hier wel op neer. Ik dacht wat zijn wij toch een rare wezens?

De wereld staat in de brand, en wij vinden het bijzonder dat er ijs op mars ligt. Wat is dat toch, altijd maar drukte over zaken die ver van ons af liggen. Alsof er op de aarde geen belangrijke dingen zijn?

Neem nou het land van ooit, het kinderparadijs bij uitstek. De plek waar kinderen de baas waren. Het land van waar ik mij had voorgenomen, om ooit nog eens heen te gaan. Dit wordt nu nooit want ze zijn in 2007 al failliet gegaan. Wat rest zijn de spookachtige restanten, van wat ooit een paradijs was.

 

Maar nee hoor we maken ons liever druk over iets waar we niet bij kunnen, iets ongrijpsbaars. Ik zal het waarschijnlijk wel nooit begrijpen.

In België is een man opgepakt die een flatgebouw wilde opblazen.

Ze waren net op tijd, hij had het mondstuk al tussen zijn tanden!

Deze grap is eigenlijk net zo raar als ijs op Mars.

Eigenlijk heb ik liever Mars ijs uit een pakje ook erg lekker!

Toch heb ik het liever over zaken die er echt toe doen, zoals Kim Feenstra die weer vrijgezel is, of de kwalen van Rene Froger. Nee dat is natuurlijk ook niet echt interessant, dan toch maar liever het ijs op Mars!

 

Waar gaat het eigenlijk om in het leven­? Eigenlijk weet niemand dit.

Is er wel een bedoeling van ons leven? Deze vraagstukken spoken wel eens door mijn hoofd. Ik denk dat wij als mensen ons verbeelden, dat wij er echt toe doen op deze wereld, maar helaas sorry dat is echt niet zo.

Getverr wat ben ik zwaar op de hand vandaag, maar dat komt door het ijs op Mars. Die stomme drieletter ……. planeet!

In Tokio daar hebben ze het echt begrepen, Godzilla is uitgeroepen tot ambassadeur van het toerisme aldaar. Ja dan dan doe je het goed als stad!

 

Is het leven soms te zwaar, ruim de trubbels op en doorleven maar!

 

Eppo