10. apr, 2015

Ophaal Chinees?

Let op mensen neem niet veel melkpoeder in huis, dit is tegenwoordig levensgevaarlijk. Hoezo? Nou in Breda is een 56 jarige man beroofd van 58 pakken melkpoeder? Wie er zoiets doet? De Chinezen! In China is melkpoeder zeer schaars, en te onbetrouwbaar om te kunnen  gebruiken, door vervuiling en onhygiënische toestanden. Daarom hebben ze het nu op ons melkpoeder voorzien! Jarenlang hadden we in Nederland alleen afhaal Chinezen, maar sinds kort zijn er nu ook ophaal Chinezen! De ophaal Chinezen hebben er alles voor over om ons melkpoeder in te pikken. Deze bendes deinzen er niet voor terug om geweld te gebruiken. Waarom de man uit Breda zoveel melkpoeder in huis had? Dat verteld het verhaal niet. Eigenlijk ook helemaal niet belangrijk, melkpoeder in huis, daar hoef je toch geen verantwoording voor af te leggen?

Maar nu is de situatie totaal veranderd, als je nu melkpoeder wil aanschaffen, dien je de volgende veiligheidsvoorschriften in acht te nemen. Bel van tevoren je supermarkt op, en vertel hoeveel pakken melkpoeder je wil kopen. Laat het overpakken in een discrete verpakking, bv in pakken suiker of meel. Haal het niet op via de hoofdingang, maar schakel een koerier in die het transport verzorgd! Zo hoef je zelf niet met dit witte goud over straat, en voorkom je dat je onderweg wordt beroofd! Zelf ophalen is werkelijk levensgevaarlijk!

Eenmaal in huis verstop je het op een goede plaats b.v. onder de vloer of op je zolder. Vertel tegen niemand dat je het in huis hebt, er zijn altijd mensen die hun mond niet kunnen houden! Alleen op deze manier is het best veilig om melkpoeder in huis te hebben. Wat je er daarna mee moet? Geen idee? Als je geen baby in huis hebt, kun je beter flessen of pakken melk kopen. Wel zo veilig! Maar het gaat om het principe, in wat voor een land leven we, als je niet eens ongestoord melkpoeder in huis kan hebben? Het is te gek voor woorden. En zijn de Chinezen nu per definitie allemaal gevaarlijk?

Nee hoor afhaal Chinezen doen je niets!

Eppo