14. apr, 2015

Het hoofd verliezen!

Het is zover! Binnenkort zal het transplanteren van hoofden, op een ander lichaam mogelijk zijn. Een Italiaanse dokter neemt het inniatief in deze, binnenkort zal hij het hoofd van een Russische man, dat zich nu bevind op een lijf met een ernstige spierziekte, overzetten op een gezond lichaam! Is dat niet mooi? Stel je de ongekende mogelijkheden voor? Als je lelijk bent, of je bent te dik, of hebt een ander gebrek, gewoon je hoofd overzetten op een lijf naar keuze. Het klinkt als Science Fiction, maar de werkelijkheid is dichterbij als je denkt. Straks dartelt de Russische man weer door de wei als een jong lammetje, dankzij de wetenschap! De mogelijkheden zullen ongekend zijn.

Ben je in een verkeerd lichaam geboren? Geen probleem even je kop omzetten, en dan klopt het weer. Of ben je te dik? En kun je je niet aan een dieet houden? Geen probleem ruil van lijf met iemand die dit wel kan, kan de sportman jouw lijf mooi slank trainen. Later ruil je gewoon weer terug! Hartstikke mooi allemaal. Waar al die lichamen vandaan moeten komen? Ja het is een beetje lullig, maar in het Midden Oosten komen er  steeds meer lichamen beschikbaar dankzij IS? En zo zijn er nog wel meer mogelijkheden. De een zijn dood, is de ander zijn brood zullen we maar zeggen. Als dit fenomeen eenmaal is ingeburgerd, kijkt niemand er meer van op. Je zou met iemand anders van lijf kunnen ruilen, heeft de een iets waar jij van droomt, en heb jij iets waar de ander van droomt, ruilen die hap! Zo mooi kan het zijn!

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Er zal een levendige ruil komen in lijven, en niemand zal meer ontevreden hoeven te zijn. Win win situatie dus! En zo kan ik nog wel even doorgaan. Ikzelf denk aan een databank van lijven die beschikbaar zijn, en omdat ik graag groot denk. Zal de databank zich niet tot Nederland beperken. Wereldwijd zal er handel en ruil plaatsvinden van lichamen, met of zonder hoofd. Zo zie je maar, als de Guillotine nooit had bestaan, waren ze nooit op dit idee gekomen! Je hoofd verliezen was nog nooit zo leuk!

Droom je al jaren van een mooi lijf? Plaats je hoofd op het lichaam van een lekker wijf!

Eppo