17. apr, 2015

Het zweet des aanstoots!

Ik heb toch weer wat geleerd vandaag, het schijnt dat je emoties via zweet kan overdragen.

Onze zweetpareltjes zijn dus niet zomaar wat water en zout, het is heel speciaal vocht. Met zweet kun je namelijk blijdschap overdragen.

Hoe mooi is dat? Jarenlang doen we ons uiterste best om het zweet van onze lichamen te bannen. En nu blijkt het een heel speciale functie te hebben. Ik vind het mooi, emotie en blijdschap overbrengen door middel van lichaamsvocht. De natuur is geweldig dat blijkt maar weer!

Het werkt als volgt, als je als man in een opperbeste stemming bent, en een vrouw ruikt onder je oksel, dan krullen de mondhoeken van de vrouw als vanzelf omhoog. De spieren in het gezicht spannen zich aan, en een glimlach is geboren. Aldus de deskundigen.

 

Het schijnt zelfs zo te zijn dat ze een proef hebben gedaan met 12 mannen die kussentjes onder hun oksels moesten houden.

Aan die kussentjes hebben ze 36 vrouwen laten ruiken, en ze waren gelijk van hun depressies af. Echt waar? Nee natuurlijk niet, maar ze glimlachten wel. Tenminste dat vertelt het onderzoek.

Ja ja en dat moet ik zeker geloven?

Ik denk persoonlijk dat de glimlach meer een grimas is, veroorzaakt door de ranzige geur van oud okselzweet. Wie vind dat nou lekker?

Onder je oksel laten ruiken, ik zie het al voor mij iemand opvrolijken door mijn arm op te tillen, en dan zeggen, kom ruik jezelf blij!

Ze zien mij aankomen!

 

Onderzoeken zijn soms best nuttig maar soms kan ik mij niet voorstellen dat ze waar zijn.

Alhoewel? Stel dat dit echt waar is? Dan kan iedere man die in the mooth is, een vrouw opvrolijken. Was het maar zo’n feest!

Lekker na een rondje sporten, geen deodorant maar het pure werk.

Laat lekker de hele buurt ruiken, dan is iedereen blij!

Ik zie het al voor me, al die blije mannen met hordes lachende dames achter hun aan. De rattenvanger van Hamelen is er niks bij!

Fantastisch, als dit toch eens waar zou zijn? Ik kan het mij niet voorstellen.

 

Klotsende oksels op zijn tijd, brengen dagen vol jolijt?

 

Eppo