21. apr, 2015

Homo Chu?

Volgens een of andere pastoor wordt je door het kijken naar de tekenfilms van de hitserie Pokemon Homosexueel.

Ja hoor, we hebben er weer een die uit naam van onze lieve heer de waarheid probeert uit te dragen.

Wat bezielt een pastoor zoiets uit te kramen? Pokemon kijken en Homosexueel worden? Als dit niet serieus zou zijn, is het om je rot te lachen. Het schijnt hem in de vormen van de tekenfilm figuurtjes te zitten.

De Fallus vorm komt regelmatig voor, en dat moedigt Jongens aan om Gay te worden. Best triest als je pastoor bent, en je dit echt meent.

Dienaren van de Katholieke Kerk zijn zelf ook niet bepaald van onbesproken gedrag! Ik geloof best als je wordt gekweld door het Celibaat, je op een gegeven moment overal bepaalde lichaamsdelen gaat zien. Maar hou dit voor jezelf meneer pastoor, neem een abonnement op een sexblad, en wordt de beste vriend van jezelf!

 

Ga niet van die zieke verbanden leggen!

Normale niet gelovige mensen weten het allang, Homo ben je, en je kunt het niet worden. Het is een natuurlijk fenomeen wat bij alle diersoorten voorkomt, dus ook bij de mens!

En als het al dan zo is, dat onze lieve heer ons heeft gemaakt, dan heeft hij ook Homosexuele mensen gemaakt. Dus is er geloof technisch niks mis mee. Uiteindelijk zijn wij allemaal mensen.

De arme pastoor werd natuurlijk helemaal gek van die Pokemon Rage, en zag namen zoals Pik-achu en As-e voorbij komen.

En dan is het voor iemand die een universtaire graad heeft gehaald, door het bestuderen van een sprookjesboek, best lastig.

 

En als je van je baas dan ook nog geen sexuele relaties mag onderhouden? Tja dan slaan de stoppen wel eens door.

Stel je kijkt naar Pokemon en je bent Celibaat drager, je ziet dat de tekenfiguur Charmander zijn eigen staart aait, ja dan knapt er iets van binnen. Daar heeft denk ik iedereen wel begrip voor, droogstaan je hele leven is niet te doen. Maar die pastoor die beweerde dat in Starbucks koffie zaad van Homosexuelen zit? Die is pas echt ziek?

Ik heb de koffie wel eens geproefd, en ik moet zeggen…. zo slecht is het echt niet!

 

Heiligman of Geiligman, maak er wat van!

 

 

Eppo