1. mei, 2015

Funny Stuff!

Eindelijk het is gezegd, ik heb er jaren op gewacht, maar het is nu officieel. Als man tel ik nu eindelijk een beetje mee, en dat na al die jaren? Wat er is? Nou het schijnt zo te zijn dat als het gaat om indruk te maken op de vrouwtjes, het niet gaat om het geijkte, zoals een sixpack, spierbundels of andere z.g.n. mannelijke kenmerken.

Nee het gaat bij de vrouwen om iets heel anders, en dat is humor!

Weg met de sportschool en al dat gedoe, gewoon lekker lachen in bed.

Ja macho’s van Nederland? Dat hadden jullie niet gedacht he?

Al jaren doen jullie je vriendin of vrouw gruwelijk tekort! En jij maar denken dat ze dat haantjes gedrag leuk vind? Nee de kaarten liggen nu heel anders. Als je een vrouw echt wil verwennen, heb je humor nodig!

 

Een goede mop tijdens het vrijen en je bent de koning, vrouwen lachen zich naar van het ene orgasme naar het andere. Spieren zijn zilver en lachen is goud. Ik bedoel iedere vrouw wil toch lachen in bed.

Al dat serieuze gedoe, daar wordt je toch niet goed van?

Stel je bent vrouw, en je hebt een behoorlijk afgetrainde vent.

Je ligt te wachten in het bed, en opeens komt hij naakt de badkamer uitgelopen. Je kijkt en ziet zijn Sixpack en daarboven zijn royale bos borsthaar, met harige benen eronder. Als je de ogen sluit en je kijkt door een kiertje, zie je een Gorilla staan? Je schiet in de lach en je man is razend, een Adonis lacht niet. Slecht voor zijn Libido!

 

Nee dan die ietwat dikkige niet afgetrainde man, die je nog voordat je de lakens over je heen getrokken hebt, al de eerste mop verteld. Dat is veel leuker, lekker lachen. Lachen is fijner, en fijner is betere sex.

En bij betere sex heb je geen oog meer voor het uiterlijk van iemand!

Het gaat uiteindelijk om het innerlijk, en dat is waar het leven om draait.

Uiterlijk vertoon is een schijnwereld, het gaat nergens over!

Maar het innerlijk van een mens, dat is waar je verliefd op wordt.

Dat is wat er echt toe doet, ik heb van uiterlijk vertoon nog nooit iemand gelukkig zien worden.

 

Lekker lachen in bed, dat is pas echte pret!

 

Eppo