8. mei, 2015

Blootgewoon!

Wist u dit? De eerste zaterdag in mei is Naked Gardening Day.

Toen ik dat las zakte mijn broek af, Naked wat…….??

Maar het bestaat dus echt, het is de dag dat Naturisten naakt gaan tuinieren. De dag dat je eindelijk je gietertje kan luchten, en je schoffeltje in de zon kan hangen! Ik was perplex wie bedenkt er nu weer zoiets?

Naked Gardening Day? Het schijnt dus echt zo te zijn dat naturisten all over the world met de broek uit de tuin ingaan.

Misschien is het maar goed dat ik dit niet wist, want als je het wel weet, ga je er op letten. En dat is als je geen Naturist bent niet wenselijk. Gewoon puur voor jezelf. Bedenk maar eens wat er voor een beelden je te zien kan krijgen, als je opeens wordt geconfronteerd met naakte tuinmannen? En geloof me je krijgt er geen slachtofferhulp voor!

 

Mensen hebben altijd wel hele aparte behoeftes. Ik zie het nut niet zo van naakt achter de Begonia’s zitten. Laat staan dat ik de Rhododendron ga swaffelen. Nee niks voor mij. Heb sowieso niets met Naturisme.

Ik vind naakt lopen zelfs onverantwoord, je kunt mensen aan het huilen maken, als je opeens naakt voor ze staat. Trauma’s lopen ze op, bij de aanblik van een vrij bungelend klokkenspel, of een borstenpaar dat je ook als rugzak kunt gebruiken! Onesthetisch is dat misschien het juiste woord? Een dergelijke aanblik kun je je medemens toch niet aandoen?

Het valt mij op dat Naturisten bepaalde types zijn.

Van die mensen die zonodig de hele dag, hun hele hebben en houwen moeten showen. Zonder enige schroom. Als je ooit door een Naturist wordt uitgenodigd om foto’s te kijken, nou zet je dan maar schrap.

 

Je wordt dan getrakteerd op lelijke vormeloze lijven, landkaart benen waar vanaf de spataderen je toelachen! Mannen die met hun veel te grote geslacht, je blij toelachen. Terwijl jij je afvraagt of hij ook pinda’s van de grond kan pakken met dat ding?

Brr nee niks voor mij, bedek je edele delen, en probeer niet de Adonis uit te hangen. Want dat is 99 procent van de bevolking nou eenmaal niet!

Mocht je ooit worden gevraagd, zeg liever nee sorry bedankt, ik kijk wel een andere keer! (of nooit meer)

 

Liever naakt als namaak? Nee echt niet!

 

Eppo