11. mei, 2015

Flower Power!

Arme volktuinders van Nederland, er is geen bloemetje meer veilig!

Met bloemen bedoel ik, de bloemen van de Hortensia.

U weet wel die prachtige bloemen, die een tuin zo mooi kunnen opfleuren?

Maar nu zijn ze het doelwit geworden van drugsminnend Nederland.

Ze schijnen een licht hallucinerende werking te hebben.

En ja dan weet je het wel in Nederland, er zijn genoeg randdebielen die continu op zoek zijn naar middelen, om jezelf naar een hoger niveau te tillen. Meestal val je daarna weer net hard naar beneden, maar toch!

En de mensen met hun tuintjes, vooral volkstuintjes zijn de dupe! Staan je hortensia’s vol met bloemknoppen? Dan moet je oppassen, Junkie Nederland staat op de loer. Als je even niet oplet roken ze je Hortensia’s tot aan de grond toe op. Tot aan de grond is niet helemaal waar, want het gaat om de bloemknoppen. Maar oke het schrijft zo lekker weg!

 

En waarom ze het doen, het schijnt dat er uiteindelijk maar 1 soort Hortensia is die werkzame stof bevat. En de rest? Nauwelijks!

Maar alleen de gedachte aan een kick, is voor Wietrokend Nederland al genoeg om helemaal stoned te worden.

Echte Flower Power dus! Kennelijk maakt Wiet je hersendood, anders zou je dit niet doen!

En de tuintjes van ons land? Deze blijven kaal en leegeroofd achter!

Geen enkele hortensia zal nog tot volle wasdom komen!

Wat een gedoe weer, geef een junk een half woord en ze beginnen te al te roken! Hortensia’s roken of eten, want dit schijnt ook te kunnen, is niet bepaald ongevaarlijk. Hortensia’s worden door kwekers vaak volgestopt met allerlei chemicaliën, of dacht u dat blauwe Hortensia’s echt bestaan?

 

Ze bestaan bij de gratie van allerlei kunstgrepen, en dat kan betekenen dat een Hortensiabloem vol zit met stoffen, die je beter niet tot je kunt nemen! Tenzij je blauwe longen wilt?

Daarom Junkies van Nederland, stop met die flauwekul, geniet van mooie bloeiende Hortensia’s, in prachtige kleuren. Enkel of dubbelbloeiend, er zijn er genoeg. Maar laat het daarbij en vooral laat ze groeien!

Als jullie dat kunnen opbrengen, dan komt alles weer goed!

 

Van Hortensia tot Vergeetmijniet, is dat de nieuwe Nederwiet?

 

Eppo