26. mei, 2015

Broek Douche?

Tjonge jonge het moet toch niet gekker worden? Tegenwoordig wordt er gedoucht op de sportclubs met een onderbroek aan. Kan dit nog gekker?

Jazeker wel, er zijn nu speciale douchebroekjes in de handel.

Nu zakt mijn broek af, hoezo douchebroek? Hoezo onderbroek.

Wat is er mis met de ouderwetse blote reet?

Op een sport club hoor je te douchen in je blootje, daar is niks mis mee.

Het is zelfs een belangrijk ritueel om de teamgeest in de club te houden.

Bloot is iedereen gelijk, wat is daar mis mee?

Maar nee hoor, wat begon met af en toe een onderbroek doucher, is uitgegroeid tot een ware hype.

 

Na het sporten douchen in je blote reet, is not done tegenwoordig, je moet minimaal een onderbroek aan hebben, want stel je voor?

Onder aanvoering van Allochtoon Nederland is dit geïntroduceerd, makkelijk hoor om te zeggen, dat het van je geloof niet mag? Wat een onzin, je zit bij een Hollandse club, dus hup in je blote reet douchen, zo doen wij dat hier! En als je dit niet wilt? Doe het dan niet, maar kom niet in je onderbroek aan. Blijf weg! Hollandse jongens zijn niet bang om de koude wind langs hun zak te voelen. We zijn toch geen mietjes! Kom op zeg! Als we dit nu niet de kop indrukken, dan zal de volgende stap zijn, dat je een Wet Suite aan moet, om jezelf te kunnen wassen!

 

Hoe gek moet het worden? Ik zie het al voor mij, na de wedstrijd eerst je douche pak aan, inclusief handschoenen, flippers aan je voeten en een badmuts op! Daarom zeg ik Stop de Douche terreur, halt aan alle geloven die niet willen dat wij schoon worden!

En als er al eens iemand, toch met een onderbroek onder het gemalen water stapt? Dan grijpen we hem met zijn allen, en trekken we de broek van zijn reet! Dat zal hem leren!

Om schoon te worden, douche je naakt, en niet half gekleed, een andere optie is er niet! Lachen ze je uit om je kleine piemel? Ach daar wordt je hard van!

 

Een ding weet ik zeker, met een douchebroek wordt je nagekeken!

 

Eppo