29. mei, 2015

Hang Wang ze komen er an!

Ze komen eraan er is niets meer aan te doen.

Binnenkort komen er hordes Chinese toeristen naar Nederland.

In de eerste instantie een stuk of 4500 verdeeld over 90 bussen.

Maar als het ze bevalt, dan komen er meer, veel meer!

Chinezen hebben voor de gewoonte, om alles wat ze leuk vinden aan elkaar door te vertellen. En denkt u zich eens in als straks half China naar ons land komt?

Kijk daar heeft nog niemand aan gedacht, maar straks zitten we met de gebakken peren. En worden we overspoeld door Chinezen.

En laat ik duidelijk zijn, op zich zijn Chinezen prima mensen, ze wonen hier tenslotte al jaren tot een ieder zijn tevredenheid.

 

Maar alles waar te voor staat is niet goed, dus als straks de bevolking in ons land tijdelijk verdrievoudigd hebben we echt een probleem.

Waar laat je al die mensen, en hoe vervoer je ze?

Ik zie het al gebeuren, dat straks iedere burger verplicht word om een paar Chinezen in huis te nemen, als ze hier op vakantie zijn!

Op straat zal het drukker zijn als in Hong Kong, er zal geen stukje straat Chineesloos zijn.

Natuurlijk brengen ze geld in het laatje, per persoon ongeveer € 1250,00.

Serieus geld dat is zeker waar, maar hoe gaan we het aanpakken?

 

Straks in de zomer zitten de Chinese restaurants overvol, en als je dan als hardwerkende Hollandse Kaaskop denkt, effe Babi Pangang te scoren? Vergeet het dan maar. Heeft geleselveeld klinkt het dan? Ovel dlie weken bent u aan de beult? Dan hebben we echt een serieus probleem?

Laten we de Chinezen die nu komen niet al teveel verwennen, tuurlijk we moeten aardig tegen ze doen. Maar ons uiterste best? Ik zie best nog wel wat beren op de weg.

Maar ik vrees het ergste, en ik zal onze schuur alvast omtoveren in een bed en breakfast. Lieve mensen wees op alles voorbereid!

 

Chinezen komen en Chinezen gaan, als alles in ons land maar overeind blijft staan!

 

Eppo