2. jun, 2015

Flirten on the edge!

In Den Helder mag je ook niks? Wethouder Geurt Visser moet aftreden omdat hij wat met zijn vrouwelijke collega’s heeft geflirt.

Wat kinderachtig, flirten is toch niet zo erg? Waarom mag Geurtje dit niet? Het is triest dat je niet wordt afgerekend op je werk, maar op het feit dat je keertje een verliefde blik werpt, of een leuk Whats Appie stuurt.

Typisch Den Helder, nee hoor dat niet, maar ik vind het wel zielig voor deze man. Oke hij is misschien een haantje, maar zo zijn er meer. Alleen omdat hij in de gemeenteraad zit mag het niet?

Fatsoensrakkers, zo noem ik de mensen die hem hebben weggestemd!

Deze mensen doen hetzelfde als Geurtje maar dan stiekum.

Bah en als ik ergens een hekel aan heb, dan zijn het dit soort mensen.

 

Geurt heeft het ook toegegeven dat hij een flirterige berichtjes stuurde aan sommige collega’s, maar hij heeft nooit de intentie gehad om iemand sexueel te intimideren, of iemand in een diskrediet te brengen.

Geurt is een eerzaam burger, en nu is hij slachtoffer van zijn eigen collega’s geworden.

Ik heb best met hem te doen, wat is nou mis met de vraag “ben benieuwd wat voor een bh je aan hebt”. Of met de opmerking “wat een mooie benen komen er voorbij”?

Kinderachtig in 1 woord, eindelijk probeert iemand wat kleur aan het saaie wethouderschap te geven, en wat krijg je van je collega’s? Stank voor dank!

 

Geurtje heeft zelfs professionele hulp gehad, maar zijn hormonen kregen steeds weer de overhand, de arme man kon er echt niets aan.

Hormonen zijn rot dingen, als ze in je bloed komen, zetten ze je aan tot rare dingen. Eigenlijk is Geurtje een beetje ziek!

Wat een toestand, Geurt Visser was zwaar onder invloed van Testosteron toen hij wat nauw contact onderhield met zijn vrouwelijke collega’s.

De arme man kon er echt niks aan doen!

En heeft hij iemand pijn gedaan? Welnee, zo erg is het allemaal toch niet? Van een berichtje is nog nooit iemand zwanger geraakt, hooguit gevleid! Echt het is allemaal weer een helehoop gedoe om niks.

Of is er iets wat ik niet weet? Ik houd mij aanbevolen?

 

Door een lief woord, is nog nooit iemand vermoord!

 

Eppo