16. jun, 2015

Het kan ook te gek!

Gelukkig het Gelderse Kootwijk kan weer opgelucht ademhalen.

Langs een weg langs een van de mooie bosranden die het dorp rijk is, was een bord geplaatst, op zich niets opmerkelijks maar ware het niet dat de afbeelding toch wel wat vragen opwierp.

Het bord had namelijk een afbeelding met twee seksende mannen.

Nu schijnt het inderdaad zo te zijn dat het bos naast deze weg, veelvuldig wordt gebruikt door mannen die daar veel, en graag allerlei spelletjes met elkaar doen. Het lijkt mij niet nodig om daar over uit te weiden maar u begrijpt het vast wel!

Wat een leed, de Kootwijkers spraken er schande van, wie heeft ons mooie dorp bezoedeld? Wie is er verantwoordelijk?

 

De dader heeft niet zoveel lef dat hij zich heeft gemeld, en misschien maar beter zo, anders zou er wellicht een volks oproer komen, en een bijbehorende lynchpartij!

Natuurlijk de Homo ontmoetingsplaats is er al jaren en sex werd oogluikend toegestaan, vanaf een uur voor zonsopgang, tot een uur na zonsondergang. En niemand die er over praat, want officieel bestaat het natuurlijk niet. Komop zeg Homo’s in Kootwijk nee echt niet!

Maar zoals vaak was het er wel, en op zich had niemand er last van, want men ziet het niet, dus is het er ook niet.

Toch hield men er wel rekening mee, zo werden er alleen honden uitgelaten van het mannelijke geslacht. En mochten kinderen daar niet komen. Staatsbos beheer kneep een oogje dicht, zolang men maar geen rotzooi achterliet!

 

Maar nu door dit bord, nu weet heel Nederland dat je naar de bossen van Kootwijk moet voor een potje goede sex!

Nou, en dan haal je wat aan, “rondom Kootwijk heerst zedenloosheid”, zo circuleerden de geruchten in het rond. En dat allemaal door dit bord.

De kranten stonden er vol mee en iedereen in Nederland wist opeens waar Kootwijk lag? Dat komt er dan van, het bord was niet echt, maar was overgeplakt door een stel grappenmakers.

Staatsbosbeheer kon er eerst nog om lachen, maar heeft het bord toch maar snel weggehaald. Het is nu nog steeds een ontmoetingsplaats, maar nu ziet niemand het meer. Dus is het er ook niet meer!

 

Zedenloosheid in het Kootwijkerbos? Echte mannen gaan daar helemaal los!

 

Eppo