10. jul, 2015

Andere droïd

Heb ik het eindelijk voor elkaar, begint mijn leven eindelijk een beetje vorm te krijgen. En net als ik aan de vooravond sta om rijk te worden, gaat het helemaal mis.
Het was zo’n mooi plan, naar China gaan en daar iets gaan beginnen.
Miljoenen Chinezen staan te popelen om je product te kopen.
Je kan in China nog echt slapende rijk worden, maar dan moet het plaatje wel kloppen. En dat is nu nog helemaal niet zo.
Echt ik kan mij wel voor mijn kop slaan, dat hieraan ben begonnen.
Het kwam allemaal op mij af ongeveer een jaar geleden.
Ik werd benaderd door een grote elektronika gigant, ik zou mijn naam  gaan verbinden aan een nieuw product.
Daarnaast zou ik een percentage van de opbrengst krijgen, en als het goed gaat word ik hartstikke rijk.

Tenminste dat was het oorspronkelijke plan, het Chinese moederbedrijf zou zorgen voor een product, een mobiele telefoon in dit geval, en mijn naam zou er op komen. Een mooi Androïd toestel met goede specificaties.
Ik was zo trots dat ik mijzelf als het ware voelde zweven.
Het zou toch nog goed komen met mij, en ik zou een rijk leven tegemoet gaan. In gedachten zag ik mij al zitten op een mooie strandstoel op de Bahama’s. Hoe mooi kan het leven zijn?
Maar nu? Hoe komt het ooit nog goed? Mijn droom is als een zeepbel uiteengespat. Wat een sof wat een debakel!
Stel je voor dat je iedereen ziet lopen met een telefoon met mijn naam erop? Iedereen zou weten wie ik ben, en het aantal lezers van mijn blogs zou vertienvoudigen.

Maar nu? Er is niets meer van over, alles is verpest.
Er zijn duizenden telefoon toestellen geproduceerd, die in mijn ogen onverkoopbaar zijn. Maar daar denkt de producent heel anders over!
Komt het nog goed? Ik denk van niet, nu heb ik 1 ding wel geleerd kijk uit met de Chinezen! Het is zo gekomen op een mooie avond ongeveer 2 weken geleden. Een medewerker van de telefoon fabriek belde, mijn naam moest op de behuizing worden gedrukt. Maar de niemand in China wist hoe mijn naam moest worden geschreven.
De Chinees belde en vroeg, “how do you spel youre naam sir?”
Ik zei “my name is Eppo E-P-P-O,” oke zei de stem en legde de hoorn weer neer. Dat komt goed dacht ik nog, maar toen ik een exemplaar kreeg via de post, sloeg de schrik mij om het hart.
Wat the f#*CK dacht ik, toen ik las wat er op het toestel stond?


OPPO???????

 

Eppo