21. jul, 2015

Drones!

Het is tegenwoordig een plaag aan het worden, vreselijk gewoon.
Dit moet mij van het hart, ik kan er niet meer tegen.
Drones…. kent u ze? Van die kleine klote vliegtuigjes, meestal aangestuurd door een Wannabe Piloot, en ook nog voorzien van een kleine camera, drijven mij steeds meer tot wanhoop!
Ze komen er steeds meer, sinds een paar idioten hebben ontdekt dat je met een Drone plus camera, leuke opnamen kunt maken van je Topless buurvrouw, zijn er steeds meer van die ondingen.
Gek wordt je ervan, je kunt niet in je tuin zitten, en ja hoor daar komt er weer een aan. Je hoort ze al van verre aankomen, als een oversized insect komen ze over je tuin heen gevlogen.
Ik steek mijn middelvinger wel eens naar ze op, en als je dat dan doet blijven ze ook nog stil in de lucht hangen. Of ze scheren een keer of 10 provocerend over.

Ben er nu helemaal klaar mee, wat is het nut van een Drone aangestuurd door een mislukte helikopter piloot? Dit soort lieden gebruiken de Drone alleen maar om te gluren. Het is een ware orgie van gluurders, die een straat verder, op een laptop schermpje zitten te kijken, hoe de bewoners van nummer 16, een nummertje maken op hun voor normale inkijkers afgeschermde terras!
De Drone plaag heeft de investeringen van deze buurman volkomen teniet gedaan, en waarschijnlijk staat het filmpje sneller op facebook, als dat ik bah kan zeggen.
Het is gewoon verschrikkelijk, de laatste tijd betrap ik mij erop dat ik liever binnen zit dan buiten, zelfs met mooi weer?
Als ik thuis kom snel naar binnen en de luxaflex dicht, want anders hangt er straks weer zo’n Drone voor het raam te gluren.

Ben zo klaar met deze apparaten! Kan er niet meer tegen.
Heb een windbuks gekocht,  en als ik er een zie en hij hangt even stil, dan hopla schiet ik hem zo uit de lucht vandaan.
Zal ze leren om te gluren, schiet zo dwars door zo’n ding heen, storten ze vanzelf neer. Kijken of gluren dan nog steeds zo leuk is?
Als ik tijd van leven heb, lukt het mij vast nog wel om ze allemaal uit de lucht te schieten, in ieder geval wel heel veel.
En belangrijker is dat ze niet meer over mijn tuin vliegen, ga maar ergens anders gluren. En dat flimpje van de Topless buurvrouw?

Stuur die maar via Whats App! 

Eppo