23. jul, 2015

Runnersworld!

Vrouwen uit, en in de omgeving van IJmuiden kunnen voorlopig maar beter binnen blijven. Waarom?
Er is een z.g.n. rennende rukker actief, kennelijk een nieuw fenomeen of gewoonte, overgewaaid uit Oost Europa.
Wat doet een rennende rukker? Dat laat zich wel raden denk ik? Hij rent al mastuberend achter willekeurige vrouwen aan.
En dat is natuurlijk niet fijn als je vrouw bent, en er loopt een hijgende figuur achter je aan, met zijn worst in zijn knuisten.
Voorlopig is het een probleem in IJmuiden en omgeving. Uit het niets komt hij achter je aan. Je kijkt om en ziet wat hij aan het doen is, je gaat rennen maar het lijkt wel of hij daar van geniet. Hoe harder je rent hoe harder hij rukt. Het is nou eenmaal een rennende rukker, die doen dit soort dingen nou eenmaal.

Wat kun je er aan doen als vrouw, je kunt natuurlijk niet eeuwig binnen blijven. Maar zo’n perverse viezerik achter je aan is ook niet leuk.
In ieder geval absoluut niet gaan rennen, dat is namelijk precies wat hij wil. Rennende rukkers kikken op hard lopen, hoe harder je wegrent hoe meer hij geniet. En dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn!
Doe het volgende, vul een waterpistool met Olijfolie, dat mag best extra Virgin zijn  daar valt niemand over.
Ga op pad en als de rennende rukker achter je aankomt? Doe dan het volgende. Spuit de olie op zijn handen, flink veel dan worden zijn handen spekvet en glad. Zijn jongeheer zal als een kronkelende paling door zijn handen glijden, en hij zal geen houvast meer hebben.

Wedden dat de lol er dan snel af is, voor de rennende rukker?
Rennen met een paling in je handen valt niet mee, hij zal proberen om hem vast te blijven houden, maar dat lukt echt niet meer.
En als hij hem niet vast kan houden, dan valt het niet mee om te rukken.
Opgelost weer, we krijgen ze wel. Mocht er nog sprake zijn van een hardnekkig geval? Dan doet de ouderwetse katapult met een erwt ook wonderen!

Rennend rukken een prestatie? Lijkt verdacht veel op masturbatie!

Eppo