12. aug, 2015

Komkommertijd?

Zomertijd is voor het nieuws een rustige tijd, journalisten spreken dan ook wel van Komkommer tijd. In het nieuws zie je dan ook steevast van die items en columns die eigenlijk kant noch wal raken.

Maar het word uitgebracht en daarmee komt het in het nieuws.

Het bericht over ex Burgemeester Hoes, de rechter geeft hem gelijk.

Pow News had het filmpje van de afspraak met de jonge man nooit mogen uitzenden. Jammer het kwaad is al geschied, de put al gedempt ver voordat het kalf geboren is. Hoes is al volledig door de stront gehaald, maar de rechter geeft hem gelijk. Daar heb je wat aan!

De sterrenregen krijgt vannacht zijn hoogtepunt, ik slaap waarschijnlijk dus het zal best, misschien filmt iemand het, die morgen niet hoeft te werken?

 

Nog zo’n bericht, het verkeer rond Rotterdam loopt vast, Goh echt waar?

Is het wel eens anders dan? Ga toch weg als je niks beters kan verzinnen!

Rusland was onze Kazen al aan het smelten, en nu zijn ze onze bloemen aan het verbranden. Er zouden enge beestjes in zitten.

Kennelijk is Poetin bang voor beestjes, wat een mietje!

Messi Ronaldo en Suarez genomineerd als beste speler van Europa?

Het schijnt dat Messi heeft gedreigd om de muilkorf van Suarez af te doen als hij niet zou worden genomineerd.

Wat een pakkend nieuws allemaal, echt journalistiek van de bovenste plank. Gelukkig mag wielrenster van Vleuten herstellen na haar aanrijding, tja voor de aanrijding was het niet nodig lijkt mij.

 

Zo kunnen we nog wel even doorgaan, wat dacht u van het zwarte gat dat is gevonden in een Dwergsterrenstelsel. Ben benieuwd wat kabouter Plop daarvan vind? Dwergsterrenstelsel wie bedenkt er zoiets!

Deze spant de kroon, “Ouders met afkeer van Wiskunde beïnvloeden de prestaties van het kind negatief!” Wat mij betreft de Komkommer van de week. Natuurlijk…. je wilt je kind waarschuwen voor het vreselijke leed dat Wiskunde heet! Dat de kwaliteit van Italiaanse auto’s te wensen overlaat wist ik wel, maar dat er in Italie een auto is gesmolten door de hitte? Had ik niet verwacht! Bij navraag bleek het een Franse auto te zijn.

Gelukkig zijn de vakanties bijna voorbij en kunnen we weer nieuws van niveau verwachten.

 

Is een klein bericht een grote meid, let op het is Komkommertijd!

 

Eppo